Török Máté debütált az MCL szezonstarton a Barba Negrában, nem is akáhogy!
2014. március 04. írta: Szilvásgombóc

Török Máté debütált az MCL szezonstarton a Barba Negrában, nem is akáhogy!

Február 22-én a Magna Cum Laude zenekar hivatalos FB oldalán jelentette be, hogy Kilián Imivel való útjaik szétváltak. Ennek miértjét nem fogom boncolgatni (erre vannak szakosodott lapok - habár Misi a koncert elején beszélt a dologról, eljátszottak egy új dalt melyet Imikének ajánlottak), szerintem ez az ő dolguk. Imi helyett egy igen fiatal(nak látszó), de annál ígéretesebb srác került a dobok mögé. A közönség hatalmas szeretettel fogadta, a koncert végén pedig méltán megérdemelt üdvrivalgással jutalmazta a nem kis teljesítményt. Török Máté nekem nagyon úgy tűnt, hogy bedoboltad magad a Magnatikusok szívébe! (Talán mondhatom) Máté, Üdv a Bandában!

1150869_639574232774804_1896998239_n.jpgkép: facebook/magnacumlaudezenekar
tyukifoto.hu

A szezonstart nagyon jól sikerült. De igazából mást nem is várhattunk a Magna Cum Laude zenekartól, mindig odateszik magukat (persze nevezhető elfogultságnak is). A Barba Negra zsúfolásig tömve volt, hangulat pedig óriási volt. Az új dobossal biztos egy kis dallamfrissítés is együtt jár (ennek előszelét olvashattuk is a Facebook oldalukon), és nagyon jól sikerült. Természetesen továbbra is megmaradtak a már klasszikusnak mondható, jól ismert magna jegyek, de mégis volt benne valami extra fűszer, amitől (ha lehet mondani) még jobb is lett a dolog. "Régen játszott" dalokat hoztak, de természetesen a "kötelezőek" is elhangzottak. A Belső égés című albumról a két nagy kedvencem közül, csak az egyik volt hallható, de biztos fogom idén hallani, nem is egyszer ;)

Hamarosan pedig érkezik az új lemez! Már "csak" Misinek kell felénekelni a dalokat (ahogy azt Misi mondta). 2014 több újdonsággal szolgál az MCL rajongóknak. Szóval, már csak várni kell és itt az új album.

Ami mellett pedig még nem tudok szó nélkül elmenni... az Misa basszusgitárján a neon fényben pompázó húrok: Zseniális! (csaj vagyok, nyilván ez nagyon megragadt :) )

kép: facebook/magnacumlaudezenekar
tyukifoto.hu

 Galéria annak, aki lemaradt és annak aki a Magnával bulizott!

kép: facebook/magnacumlaudezenekar
tyukifoto.hu

 Következő koncert: március 8. Kiskunfélegyháza

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr15842758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása