Banshee S1E03
2013. október 22. írta: Szilvásgombóc

Banshee S1E03

Már megint odabilincselte a tekintetem a képernyőre. Fordulatos, lendületes, brutális. És egyszerűen imádom, hogy Hood seriff öklei, olyan hamar lendületbe jönnek.

banshee.jpg

Komolyan már az elején tátva maradt a szám, és nem azért mert Carrie, vagy Ana ki hogy nevezi, olyan profin bunyózik és észrevétlen bejut Mr. Rabbithoz. Habár annak, hogy az állam az első 5 perc után a földön landolt köze van Rabbithoz és Carriehez egyaránt. Nem is kevés. Rabbit Ana apja!! Igazi wtf! élmény volt.

A főbb események egy újabb rendezvény körül zajlottak, amit a másik fő gonosz Mr. Proctor szervezett. Egy neves ketrecharcost Damien Sanchezt hívta meg a városba. Aki nem bánik kesztyűs kézzel a gyengébbik nemmel, szerencsétlen  nő csoda hogy él. Banshee új seriffje ezen jócskán felhúzta magát, meg lett volna a lehetősége, hogy letartóztassa. De inkább az öklét (is) használta. Kegyetlenül helyben hagyta a harcost. Brutális, szigorúan csak nagyoknak!

Mondjuk úgy, hogy Hood ezzel sem lopta be magát Proctor szívébe, erre pedig csak rátett egy lapáttal mikor szemébe vágta, hogy nem fél tőle. A legnagyobb meglepetés mégis Proctor és Rebeca viszonya. El tudjátok képzelni Proctort, mint kedves nagybácsit?! Nem épp egy könnyen összerakható kép. Még is jó látni, hogy van valami emberi is abban a hideg tekintetű emberben, bár lehet ez is valami látszat. Vagy valami olyasmi, amit könnyen feláldoz céljai érdekében. De ahogy ott beszélgettek a múltról és az érzéseiről, már már szeretetéhes embernek tűnt. Azt pedig már csak félve jegyzem meg, hogy Hood és Rebeca nem is egyszer szexeltek.

549772_332234260219215_1663647931_n.jpg@facebook/banshee

Ha mindez nem lenne elég, Carrie és az új seriff viszonya tovább bonyolódik. Kiderül ugyanis, hogy Ana keze is benne volt abban, hogy Lucast 15 évre lesittelték. Úgy tűnik Ananak ezt kellett tennie, hogy a drága papa halottnak tekintse és új életet kezdhessen. Nem akármilyen apa kell ahhoz, hogy a lány a szerelmét ilyen durván feláldozza. Már ha így történt, azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, nem egészen így történt.

Az utolsó képkockák miatt pedig már alig várom a folytatást. Ugyanis a fenti videóban látható bunyót a mobilok és a YT korában csak egy gombnyomás megosztani a világgal...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr335592925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása