Nagyfiúk 2 - Grown Ups 2 [2013]
2013. október 18. írta: redbandita

Nagyfiúk 2 - Grown Ups 2 [2013]

Az idén megnézendő filmjeim listáján több folytatás is szerepelt köztük a 2010-es vígjátéknak, a Nagyfiúknak. Szerintem nagyon veszélyes vállalkozás egy viszonylag sikeres filmet folytatni, főleg ha a mozihoz köthető Adam Sandler, akit amúgy is szeretnek szétcincálni a kritikusok. Az első film még nem is volt olyan rossz, több poénon is lehet jókat kacagni, még akkor is, ha a Sandler-filmekhez hasonlóan itt is sok volt a fingós/böfögős jelenet. De ez az idei próbálkozás nem jól sült el, ez már nagyon erőltetettre sikeredett.

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

GrownUps2_Hu_1sht.jpgIntercom

A rendező most is (mint elég sok Sandler filmnél) Dennis Dugan volt, és szinte minden szereplő is feltűnik, akikkel az elsőben megismerhettünk: Kevin James, Chris Rock, David Spade, Slama Hayek, Maya Rudolph vagy Steve Buscemi. Érdekesség egyébként, hogy Adam Sandler eddig még egy filmjének sem készített folytatást, most először szerepel valaminek a második részében. Új szereplőként csatlakozik pl. az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner vagy Shaquille O'Neal.

A sztori ott folytatódik, hogy Lenny (Adam Sandler) otthagyja sikeres munkáját, hogy visszaköltözzön a kicsinyke városba, ahol minden elkezdődött. Itt a jó barátok újra egymásra találnak, de persze azóta mindannyian felelős(?), komoly(?) családapává, férjjé váltak. Vagy mégse?

Nagyfiuk_2_jelenetfoto (18).JPGIntercom

Megtudhatunk néhány dolgot a srácok múltjából, és megnézhetjük ahogyan összemérik erejüket a mostani vagány csávókkal. Na ezek aztán igazi elmebetegek, élükön Taylor Lautner-el, aki már már szuperhősi mozdulatokra képes. Nagyon ciki...

Nagyfiuk_2_jelenetfoto (11).JPGIntercom

A pasik rákattannak a dögös, szexi balett tanárnőre, aki Lenny lányát tanítgatja, ám a hölgyemény nem egyedülálló, egy nagyon is ismerős arc a párja. Márhogy  Lenny számára ismerős, hiszen ősi ellenségéről van szó. Ha ez nem lenne elég gond a számára, akkor felesége (Salma Hayek) is meglepő hírt közöl vele, egyik fiának komoly iskolai problémái vannak, és ott van még a szarvas is... Lenny kislánya egyébként nagyon édes, neki legalább kellemes pillanatokat köszönhetünk.

Nagyfiuk_2_jelenetfoto (1).jpgInetrcom

A többiek élete sem teljesen felhőtlen, valakinek az anyósa keseríti a mindennapjait, valakinek titkai vannak neje előtt stbstb. Amiben viszont mindannyian egyformán változtak, hogy megöregedtek, a bulik már másról szólnak, mint korábban, kevesebb a szex, vagy mégsem???

Igazából csak Adam Sandler rajongóknak merem ajánlani a filmet, akit én végülis kedvelek, de ezt a filmet szerintem nem kellett volna folytatni. Se történet, se túl sok poén, épphogy csak nézhető. Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr55572306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.18. 11:02:30

már az első része is erőltetett, és fárasztó volt. :S

redbandita 2013.10.18. 12:21:16

na azt kell megszorozni úgy hárommal és kijön a Nagyfiúk 2 :P

redbandita 2013.10.18. 19:20:26

@doggfather: őszintén szólva jobban jársz, nemrég néztem meg a Másnaposok hármat, na az legalább ekkora csalódás volt...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.19. 12:37:17

@redbandita: hát én azon kevesek közé tartozom akiknek tetszett a másnaposok 3. :)
süti beállítások módosítása