Agymenők - The Big Bang Theory 7X04 The Raiders Minimization
2013. október 12. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X04 The Raiders Minimization

Nagyon nehéz kivárni azokat a bizonyos csütörtököket amikor végre adásba kerül az új rész, legalábbis számomra, így már olyan új szériákra is rászánom magam, mint a Mom, ami szintén szitkom és szintén az Agymenők illetve a Két pasi és egy kicsi készítői írják. Mondjuk egyelőre (szerintem legalábbis) meg sem közelíti két nagy elődjét, de időtöltésnek nem rossz. Na térjünk vissza inkább a cikk témájához azaz TBBT legújabb részéhez, ahol több szálon is futnak az események. Vigyázat spoiler veszély!

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

Kezdjük akkor az én kedvenc párosommal, akik filmnézős randit rendeznek, méghozzá Sheldon egyik nagy kedvencét, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatóit nézik meg, és ez váratlan(?) vitát bontakoztat ki köztük. Egyébként Indie iránt szeretete a fiúknak nem elsőként lett említve a sorozatban, emlékezzetek csak vissza mikor órákat állnak sorba bizonyos nyolc perc miatt és még Will Wheaton-nal is harcba szállnak. Na visszatérve a mostani sztorihoz, Sheldon nagyon megbántva érzi magát és mindenáron bosszút akar állni Amyn.

rs_636bdc9e49eb92fcd30.jpg

Eközben Penny és Leonard más dolgokkal van elfoglalva... A lány ugyanis pszichológia órájára készülve megvásárolja az egyik ajánlott olvasmányt, ami nem más, mint Beverly Hofstadter könyve Leonard gyerekkoráról. Ez persze nem tetszik a fiúnak, ám új felfedezést tesz a dologgal kapcsolatban, nagyon úgy fest, hogy akár előnyös helyzetbe is kerülhet emiatt.

rs_86818196cd586b2893f.jpg

Raj és Stuart eközben a szánalmasság egy újabb fokozatát éri el, már elnézést azoktól, akik őket kedvelik a legjobban, de szerintem egyre cikisebbek... Ezúttal az internetes társkeresésben merülnek el, de kiderül, hogy már az adatlap elkészítése sem egyszerű...

rs_672861d0a4cde5b8b47.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr435564908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Kr. · http://takacskrisztianir.blog.hu 2014.05.21. 10:14:51

khmmm.. a film címe Az elveszett frigyláda fosztogatói - mindenféle "Indiana Jones és a" nélkül
süti beállítások módosítása