EFOTT-on voltunk – Mentünk, láttunk, visszamennénk.
2013. június 27. írta: .loretta

EFOTT-on voltunk – Mentünk, láttunk, visszamennénk.

Június 25-én, Zánkán, 209 hektáros területen megnyitotta kapuit az EFOTT 2013. Van ott minden, amit csak szeretnénk, kaja, pia, sport, koncertek, fiatalok, idősek, fesztiválhangulat meg minden. Bár áramszünet miatt, röpke egy órát vártunk paypass kártyára, azért bejutottunk és alaposan körbenéztünk az első napon. Szerdán. Szerdááán? (Aki nem érti, kattincson! - meg egyébként is kattintsatok majd a linkekre is, úgy van értelme a mondandómnak.)

DSC_0105.JPG

Sportprogramokkal kezdtük, mert hogy az majd a sör után már nem annyira fog menni, de délután 5-6 körül nem volt túl nagy az érdeklődés. Eredeti terveimben szerepelt a matracos evezőverseny, de 15 fokban nem voltam hajlandó megkockáztatni a tüdőgyulladást, így inkább Balatonmentes programokat kerestünk. Volt ott ilyen felfújt légvárszerű röplabdapálya, ahol elég estek-keltek a próbálkozók, de az ott töltött 20 perc alatt, arra jöttem rá, hogy ezt a játékot így nem lehet játszani, meg annyira nem is vicces.

DSC_0048.JPG

Más meg nem is nagyon volt. Ja de: ki tudod lőni magadat valakivel ilyen kétszemélyes székből. Mókás. Maradt a sör. Vissza a színpadokhoz.

DSC_0073.JPG

Sörhöz lángos, jó is az, csak sajnos későn vettem észre, hogy a lángosba beépült szalvéta felső rétegét is sikerült jóízűen elfogyasztanom. Eleinte úgy gondoltam a sajtnak van olyan fura íze, de ez máig eldöntetlen maradt. A szalvéta diétás? Mondjuk a lángos után már mindegy is.

Ahogy szép lassan ment le a nap, úgy kezdtek el a celsius fokok is csökkeni. Muszáj volt hát ugrálni egyet, szerencsére épp akkor kezdődött a Brains koncert, oda már megérkeztek azért az emberek is.

DSC_0162.JPG

Még egy sör, aztán már a Brains sem tartott melegen, úgyhogy meglátogattuk Magashegyi Undergroundot, mert ők szerencsére a sátorban léptek fel. Ott már nem volt huzat, csak metróhuzat, jól felrázták az addigra bormámorban úszó fiatalságot, és ebben a maximális extázisban vártuk a Soerii & Pooleket.

Nem is olyan messze, az első sorban volt szerencsém a következő beszélgetéshez:

Fiú: Figyu és ez a Soerii & Poolek milyen zenét játszik?

Lány: Hát olyanizééé, olyan nemtom, olyan fúúú, nemtom én ezeket behatárolni.

Fiú: Na de te ismered őket. Te akartál idejönni.

Lány: Dede ismerem őket, olyan rockosak. (lol) De lesz csirke meg kurvák, meg dobálnak mindenfélét a színpadról. Majd kapjuk el.

 DSC_0198.JPG

Szóval Soerii & Poolek rockkoncertjével (ha-ha) zártuk az estét, mi, de ezután még volt sok más is, pl. ugye Dévényi Tibi bácsi – hisz’ nélküle nem fesztivál a fesztivál. Az MR2 amúgy kiköltözött az EFOTT-ra, ott hallhattuk Tibi bácsi szájából, hogy mi az a DJ, meg hogy ő eleinte attól félt, hogy azért hívják ilyen helyekre, hogy röhögjenek rajta, mint Kiszel Tündén, aztán kiderült, hogy szeretik.

Sajnos úgy alakult, hogy nem tudtam megkérdezni Soerii & Pooleket, hogy akarnak-e Byealexszel is közös számot, mert az volta tervem, hogy ezt megkérdezem, mert ezeket úgy együtt jól el tudnám képzelni. Úgyhogy valaki javasolja nekik, aki ismeri őket.

Egyébként tessék menni az EFOTT-ra, már az idő is jobb!

Több kép a FB oldalunkon! Ha már ott vagytok lájkoljatok is! :P

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr155382036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása