Egy új másnapos csatlakozik a falkához
2013. április 06. írta: redbandita

Egy új másnapos csatlakozik a falkához

A jó hír az, hogy a farkasfalka visszatér, a másik jó hír, hogy jön még velük néhány mókás figura: A Másnaposok 3. (12E) részében (Hangover Part III, hazai bemutató: május 30.) nemcsak Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha és Zach Galifianakis őrültködik: John Goodman is csatlakozott hozzájuk.

– Nem nagy ügy az egész – nyilatkozta a héten egy éjszakai tévéműsorban a színész. – El kell játszanom egy fickót, aki élvezi, ha gyilkolhat, és nagyon szorosan kötődik a tréningruhájához. Ennyi. Úgy veszem, hogy a forgatás nem munka volt, hanem fizetett kikapcsolódás.

Goodman közismerten kedves ember, de ezúttal mintha tényleg jó kedvre derült volna már csak a Másnaposok emlegetésétől is. A film legviccesebb szereplőjét, Zach Galifianakis-t például így jellemezte:

– Zseni, de a legédesebb zseni, akivel valaha találkoztam. Nagyon vicces volt a forgatás: kár, hogy negyedik rész már nem lesz.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr125205199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása