Comedy Central Extra: új adó, beteg humor
2013. január 28. írta: redbandita

Comedy Central Extra: új adó, beteg humor

Rászabadult az amerikai humor Magyarországra! Megérkezett hozzánk a Comedy Central szókimondó, politikai szempontból megbízhatóan inkorrekt és – mondjuk ki – olykor beteges kistestvére, a Comedy Central Extra. Február elsejétől a csatorna magyar felirattal, eredeti nyelven élvezhető!  Itt nincs köntörfalazás, sem tabuk, csak extra kemény poénok. Az új csatorna olyan sorozatokkal jelentkezik, amelyek a tengerentúlon tömegek napi nevetésigényét elégítik ki, és szakmai díjak sorát gyűjtötték be.

workaholics.jpg

A Comedy Central úgy érezte, itt az idő, hogy a magyar közönség is jobban megismerje Amerika leghírhedtebb komikáját, Sarah Silvermant, és az ő műsorát, a Sarah Silverman Programot. Ebben Sarah egy mihaszna, ám felvágott nyelvű munkanélküli nőt alakít, aki bárkiről képes igen sarkos véleményt nyilvánítani. Sértegetéseinek eszköztára gazdag, gátlásai nincsenek. Érdekesség, hogy Sarah testvérét saját nővére, Laura játssza és a műsor gyakran foglalkozik olyan érzékeny kérdésekkel, mint a homoszexualitás, a vallás, valamint a rasszizmus.

SarahSiverman_prod.jpg

Bizonyára sokan emlékeznek rá, amikor 2006-ban a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az akkor még épülő dunai híd elnevezésére internetes szavazást írt ki. Sokáig Chuck Norris vezetett, de aztán megneszelte a voksolás hírét egy bizonyos Stephen Colbert, aki arra kérte műsorában a híveit, hogy szavazzanak rá. Szavaztak is. Tizenhétmillió kattintással Colbert nyert, ám a minisztérium törölte a végeredményeket, és a Megyeri-híd nevet választotta. A politikai hírműsorokat és azok vezetőit kiparodizáló Colbert a saját elmondása szerint egy alultájékozott, ám magabiztos idiótát alakít a vérbeli amerikai szatíra sorozatban, a Colbert Reportban. A műfaj kedvelői vele is megismerkedhetnek a Comedy Central Extra műsorán.

colbert-report_report2.jpg

A CCE jelentkezik A munka hősei (Workaholics) című sorozattal, amelyet már a magyar nézők is a szívükbe zártak. Ebben három fiatal próbál megbirkózni a mindennapok nehézségeivel, közben pedig az összes adandó alkalmat felhasználják, hogy csúnyán betépjenek. Ugyancsak az új adó vetíti a 16 Emmy-díjjal jutalmazott Daily Showt, John Stewart ál-hírműsorát. A humor ínyencei eredeti hangon, február elsejétől magyar feliratozással élvezhetik a parádés kínálatot. A Comedy Central Extra már két szolgáltató, az Invitel és a PR Telecom ajánlatában is megtalálható, és a csatorna dolgozik azon, hogy minél szélesebb körben foghatóak legyenek az extra poénok.

Az új csatorna magyarországi megjelenését a Comedy Central egyik sztárja, Stewie Griffin is kommentálta. „Én azt hittem Lois a legbetegebb ember a világon. Aztán belenéztem ezeknek az arcoknak a műsorába. A világ megérett a pusztulásra” – jelentette ki a Family Guy világuralomra törő csecsemője.  

Forrás: RedLemon

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr95041502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reqcka 2013.01.28. 11:57:05

Sarah Silverman for president!

pszichonauta 2013.01.28. 17:01:09

Egyébként nem értem, hogy miért van annyira felkapva ez az új csatorna. Ezen műsorok közül már mindegyik ment a rendes CC-n, csak aztán levették a műsorról(gondolom nézettség miatt). Olyan szempontból érdekes lesz, hogy a programok többsége erősen kötődik az amerikai eseményekhez, amivel az átlag magyar néző nincs tisztában.

Hatos villamos 2013.01.29. 20:47:13

Tök jó, és mákom van, mert nekem pont Inviteles tévém van, náluk meg ott van... A Workaholics meg ruzez...
süti beállítások módosítása