Supernatural - 8. évad 08 - 09. rész
2013. január 14. írta: Szilvásgombóc

Supernatural - 8. évad 08 - 09. rész

Tópart, fiatal pár, romantika. A szerelmes Garynek pedig szó szerint kiugrik a szíve a helyéről.

supernaturalseason81.jpg

Cas nem szeretne kapcsolatban állni a Mennyországgal így kikapcsolta a „mennyei adóvevőjét”. Persze továbbra is szeretne segíteni az embereknek, Sam és Dean legnagyobb megdöbbenésére ő is vadásznak szeretne állni. Csakhogy Cas egyáltalán nem áll a helyzet magaslatán.

Idő közben egy újabb halálesethez riasztják az FBI embereit :), öngyilkosságnak tűnik. Csakhogy az arra járók állítják, hogy az áldozat hosszú másodpercekig állt a levegőben az épület mellet, ahonnan leugrani készült. Egy bankrablásnál az áldozatot agyon nyomja egy hatalmas üllő, a falon pedig egy hatalmas fekete lyuk mutatja hol távozott a rabló. Ahogy egyre mélyebbre ásnak, egyre több furcsa esetre derül fény.

00671820e90.jpgcw

A nyomok egy idősek otthonába vezetnek (az idős nénik legnagyobb örömére :)), ahol egy régi ismerőssel találkoznak. Freddel, fénykorában médium volt. Az otthon vezetője kihasználja az öreget, akivel semmilyen kapcsolatot nem lehet létesíteni. Cas mégis megtalálja a módját.

Sam gyakran visszaemlékszik Ameliaval töltött időkre, most éppen a lány apjával való megismerkedés jut az eszébe. Az apósjelölt pedig egyenesen Sam veséjébe lát. És ahogy kezdik megkedvelni egymás természetesen, történik valami. Don életjelet ad magáról.

809. 

Az események továbbra is két szálon futnak. Egy a jelenben, egy pedig Sam és Amelia múltját mutatja be. Don telefonja után Sam és Amelia nehezen térnek napirendre, a lánynak időre van szüksége, hogy tisztázza magában a dolgokat. Sam ragaszkodik a lányhoz és ez fordítva is így van. De egy halából visszatért férj az eddig határozott érzéseket megbolygatja. Sam elhagyja Ameliat, így a lány megadhatja a férjének az esélyt, amit annak idején ő is kapott.

Benny Carencroban (Louisiana) igyekszik meghúzni magát ük-ükunokája, Elizabeth mellett. Sam egy (kétes idegrendszerű) vadászt állított rá Bennyre. Martin bejelentkezik Samnél és jelenti, hogy egy vámpír gyilkolt azon a környéken, ahol Benny is él. Az enyhén labilis (ex-)vadász legnagyobb megdöbbenésére Sam időt ad Deannek, hogy beszéljen Bennyvel. Dean meg is találja vámpír barátját, aki épp az erdőben fejezte be egy hulla eltüntetését.

Desmond, Benny múltjából egy ismerős, aki szeretné ha a megtért vámpír csatlakozna fészkéhez. Dean és Benny igyekszik ezt a kérdést rövidre zárni Desmonddal.

006731709fd.jpgcw

Közben Sam és Martin igyekeznek Benny nyomára bukkanni, de Sam egy segélykérő sms-t kap Ameliatól, így Martin hamar magára marad. Mint kiderül nem Amelia küldte az sms-t. Dean akart időt nyerni Bennynek. Sam látja a lányt együtt a férjével. Csak, hogy azt nem tudja, hogy Amelia látta őt. Mindezt csak a bárban tudja meg, amikor szemtől szemben állnak egymással.

Dean kéri Bennyt tűnjön el, úgy tűnik meg is fogadja a tanácsot. De Martin keresztülhúzza számításaikat, megzsarolja a vámpírt. Elizabath talpig véresen ül az étterem előtt mire Dean odaér. Benny pedig eltűnt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr965015542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása