Emma Stone szerelmes egy kollégájába
2012. november 16. írta: redbandita

Emma Stone szerelmes egy kollégájába

A színésznő, aki a múlt héten ünnepelte 24. születésnapját, rohammal vette be Hollywoodot. Az elmúlt néhány évben mintha nem is készülhetett volna fontos film nélküle: folyamatosan forgat, legközelebb a Gengszterosztag (16E) (Gangster Squad, hazai bemutató: január 31.) című akciódús thrillerben lesz látható. A sok munka között azonban mindig jut ideje a magánéletére – amihez persze nem kell túlságosan eltávolodnia a szakmájától, hiszen A csodálatos pókember (12) főszereplőjével, Andrew Garfield-dal jár. Hamarosan kezdik a második rész forgatását, de addig is sokat vannak együtt, és feltűnően sokat járnak esküvőkre: mintha csak próbálgatnák a lakodalmas hangulatot.

Gengszterosztag_werk.jpg

Stone a múlt szombaton saját publicistáját, sajtóügyeinek irányítóját, Holly Shakoort vezette oltár elé. A boldog vőlegény pedig nem volt más, mint Ruben Fleischer, a Gengszterosztag (és Stone egy korábbi filmje, a Zombieland) rendezője. A házasulandók Emma Stone-nak köszönhetik, hogy megismerkedtek, nem is csoda, hogy a színésznő ilyen fontos szerepet kapott a szertartásban. A legtöbb vendégnek mégis az volt a legfeltűnőbb, hogy Andrew Garfield mennyire boldogan figyelte, ahogy az oltár elé vonuló menyasszonyt szerelme végigvezette a padsorok között: talán már saját magát is odaképzelte…

Forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr894909809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása