Halloween 2012 - Programajánló
2012. október 25. írta: frü

Halloween 2012 - Programajánló

Természetesen az idei év sem múlhat el október  31. nélkül, így összegyűjtöttük nektek azokat a programokat, amik az Amerikából származó riogatós álarcosbál koncepciójára épülnek kis hazánkban. Sok esetben itthon sem feltétlenül éppen 31-én tartják a Halloween partit, így semmiképpen ne lepődjetek meg, ha más dátum alatt is találtok azonos témájú eseményt, elvégre egy a lényeg: a buli.

halloween.jpg

Halloween Night Fest – október 26.

A Corvin mozi idén egy egész éjszakán át kedvez a Halloween témájú horrorfilmek rajongóinak. Külön pirospont a szervezőknek azért, mert a filmeket eredeti nyelven, feliratosan vetítik, így még a fonnyadt magyar szinkron sem ronthat az amerikai ünnepi feelingen.

Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/308387849268503/ , http://hnf.cc/cimlap/

Töklámpások éjszakája – október 26.

Ismét összegyűlik a Töklámpa-rajongók díszes tábora a Margitszigeten, hogy a romokat ezer meg egy narancslámpással világítsák be. A sejtelmes fények közepette így aztán adott lesz a halloweeni hangulat és fenséges borzongás.

Infó: https://www.facebook.com/events/321750707923474/

 

Töklámpás Fesztivál – október 27.

Idén jól láthatóan dívik mindent fesztiválnak nevezni, ami alól ez az esemény sem jelent kivételt. A helyszín a Hősök tere, a koncepció pedig megegyezik az előbb vázolt faragott tök bemutatóval, annyi különbséggel, hogy ez a program karitatív jellegű is egyben, ugyanis a résztvevőknek lehetőségük lesz a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára élelmiszert adományozni. Előny, ha nem romlik meg 5 perc alatt.

Infó: https://www.facebook.com/events/288172797959689/ , http://www.toklampasfesztival.hu/

Halloween Party a Csokoládé Múzeumban – október 30.

A koncepció szerint be kell öltözni, hozni egy jópofa (tök)lámpást, mert sötét lesz, belépni a múzeumba, és két rettegés között elmajszolni némi belga csokit. További programokat ígérnek a helyszínen, amiken meg kell majd lepődni. Mivel csokifan vagyok, nekem tetszik az ötlet, de egyébként ide inkább gyerekeket várnak.

Bővebben: https://www.facebook.com/events/301369356546591/ , http://www.csokolade-muzeum.hu/halloween-party-a-csokolade-muzeumban-iii/

Halloween Fesztivál – október 31.

A tavalyi sikerekre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a Vörösmarty téren a Halloween Fesztivál. A neve ellenére ne számítsatok tömérdek koncertre, a fesztivál kizárólag a jelmezversenyről szól, amatőr, ám annál lelkesebb szervezésben. Ezen a napon nem csak a jelmezek és sminkek büszke (és a hideget júl tűrő) viselői versengenek egymással, hanem a faragott tökök is, úgyhogy érdemes nekiveselkedni a tökfaragásnak is.

Bővebb infő: https://www.facebook.com/events/163048777167793/ , http://halloween-fesztival.hu/

Kettőnégy Halloween – október 31.

A rock’n’roll-ra éhes közönség ismét beveheti a Dürer kertet a holtak hajnalán, hogy jól meglesse az idei Gumizsiráf díjátadót, művérrel csepegtesse össze ruháját, és megrázza kicsit a sörényét a hazai underground muzsikájára. Elég sokan fellépnek ezen az estén, elég rövid időre, így a program meglehetősen pörgős lesz, nem árt észnél lenni, nehogy a Subscribe számait dúdoljuk a Blind Myselfen.

Checkthisout: https://www.facebook.com/events/291071521006637/

 

Hálóvín Párté – október 31.

A számomra tökéletesen ismeretlen Korty nevű Ráday utcai szórakozóhelyen hirdettek meg beöltözős maszkabált a szervezők. Bevállalósoknak ajánlom, biztos lesz zene, művér és sör, úgyhogy igazából olyan nagyon rossz nem lehet. Ha mégis, akkor bocs.

Nemsokinfó: https://www.facebook.com/events/492354017449803/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr524869848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása