Premierfilmek a 29. héten
2012. július 19. írta: redbandita

Premierfilmek a 29. héten

Csak két film kerül a héten mozikba, de mindkettő elég jónak ígérkezik:

  • Harmadnaposok
  • LOL

premier29.jpg

Harmadnaposok (A Few Best Men)

Így elsőre talán egy kicsit hasonlatos a már jól ismert Másnaposokkal, nem csak a címe, hanem a tartalma alapján is. Kérdés, hogy nem lesz e esetleg egyfajta utánzata.... Meglátjuk. A sztori szerint a vőlegény és három barátja az esküvőre a menyasszony családjához utaznak, Ausztráliába, ahol a legénybúcsún és a másnapi lakodalmon elszabadul a pokol. Az ifjú pár egyébként nagyon, de nagyon kevés ideje ismeri egymást, ez vélhetően még több bonyodalmat okoz majd...

LOL

Alig kezdődik el az iskolaév, Lolát (Miley Cyrus) otthagyja Chad, de hamarosan kiderül, hogy a lány legjobb barátja, a zenésznek készülő Kyle (Douglas Booth) viszont gyengéd érzelmeket táplál iránta. Csakhogy a srácra a bombázó Ashley (Ashley Greene) is szemet vetett. A Facebook, Youtube, Twitter és iTunes korában is ugyanazokkal a problémákkal kell szembenézniük a tinédzsereknek: túlélni a szakítást és valahogy kijönni néha elviselhetetlen szüleikkel. Lola anyját egyébként Demi Moore játssza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr744674354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása