Sikert sikerre halmoz a Botrány
2012. június 03. írta: redbandita

Sikert sikerre halmoz a Botrány

Kerry Washingtont kollégái ösztönzik

Még csak pár hete debütált hazánkban a Universal Channel legújabb sorozata, a Botrány, máris jó hírnek örülhetnek a rajongók, hiszen a második évad epizódjait hamarosan elkezdik forgatni. Kerry Washington elárulta, leginkább kollégái inspirálják a munkában.

botrany_1.jpg

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope, a Universal Channel legújabb sorozatának főhőse. A Botrány egy krízis-kommunikációból élő cég életét mutatja be a Grace klinika alkotójának jóvoltából. A sorozat már a magyar nézőket is meghódította és az amerikai sikereknek köszönhetően már a második évad forgatásáról is megegyeztek az alkotók. Az Olivia Pope szerepében látható Kerry Washington elárulta, leginkább kollégái inspirálják.

„A show producerei hihetetlen módon inspirálóan hatnak rám. Mindannyian rengeteget tanulunk egymástól minden szinten. Minden nap úgy érzem magam a sorozat forgatásán, mint egy profi osztályban, ahol a saját „szerszámosládámból” is rengeteg újat merítek, a gondolkodásnak is rengeteg új módját tanulom meg. Mindannyian gazdagodunk a műsor által. A legnagyobb reményünk és álmunk az, hogy a nézők élvezik majd a műsort, hiszen ez egy álommunka számunkra.” – mondta Kerry Washington, aki a Botrány mellett mozifilmekben is látható, de politikai aktivistaként is hallatja a hangját. – „Úgy gondolom, rendkívül szerencsés vagyok, és rendkívül szerencsés életet élek. Rengeteg olyan nővel vagyok körbevéve, akik különböző szinteken számtalan feladatra koncentrálnak. Ezek a nők sokkal elfoglaltabbak, mint nekem akármelyik napom, így nincs okom panaszra.” – tette hozzá a színésznő.

Botrány minden kedden 21.20-kor a Universal Channel műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr464555557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása