Programajánló - MoodEdge koncert a Duna partján
2012. május 23. írta: redbandita

Programajánló - MoodEdge koncert a Duna partján

2012 június 09-én egy különleges akusztikus koncertet tart a MoodEdge trió formációja, mely ezúttal egy igazán hangulatos helyszínen kerül megrendezésre: a budapesti Dunaparty Megállóban, a szabad ég alatt.
A Duna homokos partján a lemenő nappal megiszunk egy meggy sört és megeszünk egy lángost, majd színpadra lép a MoodEdge és szórakoztatja a Nagyérdeműt.

fejléc.jpg

Hogy mi is az a MoodEdge...?

Az együttest hárman alkotják Hantos Zoltán (akusztikus gitár), Horváth Andor (akusztikus gitár) és Bokodi Bálint (ének, hegedű).

„Az igazi zenevarázs akkor hatol a legmélyebbre, mikor szemünket lehunyva merülhetünk el a sötétség hangbugyraiba anélkül, hogy szavakkal kifejezett gondolatokba kapaszkodnánk. Segédszárnyak nélkül is igen komoly magasságokba és mélységekbe juthatunk.”
(egy hallgató a MoodEdge-ről)

A rendezvény ingyenes!
Várható kezdés: 19:30

További részletek az együttes Facebook oldalán itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr684543385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása