Life Unexpected - Derült égből család (102.)
2012. május 18. írta: Szilvásgombóc

Life Unexpected - Derült égből család (102.)

Most, hogy Cate és Baze megkapták az ideiglenes felügyeleti jogot, mindent megtesznek, hogy meggyőzzék a bíróság által kirendelt gyermek védelmist, hogy igen is alkalmasak arra, hogy gyermekük gyámjai legyenek.

 

Hétköznap reggel lévén Luxnak suliba kell mennie, de hát mégis, hogy jut el a messzi iskolába? Hiszen Cate és Ryan a rádióban lesznek, Baze pedig még mindig „dolgozik” és egy cseppet sem vezetőképes. Így a részeg újdonsült szülő taxival fuvarozza a lányt a suliba. Ám Lux 5 perc annyit sem tölt a suliban, ellóg hogy pasijával Buggal és legjobb barátnőjével Tashaval legyen. Barátai szemére vetik, hogy nem sikerült a tervük, miszerint a nagykorúsítás után lelépnek. Továbbra is rá akarják venni Luxot a távozásra, így elkísérik Catehez, hogy segítsenek neki pakolni, ám a lány vonakodik.

Mindeközben a rádió arra utasítja Cateet, hogy image-ét megőrizendő tegyen bejelentést miszerint az általa pár nappal ezelőtt mondottak, miszerint gimnazistaként teherbe esett és van egy lánya nem igaz. Cate nehezen, de megteszi, hiszen nem csak az ő, de Ryan karrierje is ezen múlik. A bizakodó és egyre boldogabb Lux pedig mindezt hallja. Sőt Tasha, aki a hallottakra alapozva egyre nagyobb kételyt ébreszt a végre jó úton lévő barátjában.
Cate elmegy Tashahoz, Luxot keresi. Cate elmondja kételyeit Tashanak, aki végső soron megnyugtatja őt és elárulja az eltűnt jegygyűrűt ő vette el, de más Luxnál van, aki vissza fogja adni. Tasha nem kapta meg a nagykorúságot ezért vissza kell mennie az otthonba, várja a 39-es ágy.  

Ryan hazaérve Luxot csomagolás közben találja, a lány vissza akar menni az otthonba, hiszen nincs számára hely sem Cate sem Baze életében. Ryan rávilágít, hogy téved és megmutatja a padlásszobát. Lux nagyon boldog hiszen még sosem volt saját szobája, valami ami valóban egy igazi családhoz köti.

Baze és Cate elnyerik lányuk a közös gyámságát. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr894482712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása