Justified - A törvény embere 2. évad 8. rész (208 - 209)
2012. május 04. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 2. évad 8. rész (208 - 209)

Nagyvárosi nő érkezik a kisvárosba, a kisváros élete felbolydul. 


Carol Jonson a Blac Pike szénbánya szóvivője új feladatot ad Boydnak. A bányának nagy tervei vannak, amihez térre van szüksége, a Benett család pedig azon van, hogy meggátolja a Black Pike bánya terveit. Így Boydnak jobb belátásra kellene téríteni a Benetteket, és azokat a családokat, akik még gondot okozhatnak a bányának. A seriff iroda Raylannek adja a nemes feladatot, hogy vigyázzon Carolra.
 
A Balck Pike terve igencsak felborzolja a kedélyeket a kisvárosban Leginkább a Benett család emel szót a bányásztársaság ellen. És ahogy tudjuk a Benettekkel, főként Magssel nem jó összetűzni.
 
209.
 
Mags pikniket rendez a városka lakóinak, hogy „jobb belátásra térítse őket”. De sejthető, hogy nem ez az egyetlen célj. Én személy szerint nagy csetepatét várok. Lett is csetepaté nem is kevés. Boyd és Mags szövetkeztek Carol ellen, és a maguk javára fordították a helyzetet. Carol és főnökei kénytelenek voltak engedni a nyomásnak. Hiszen mint kiderült a Benett és a Givens birtok nem a szén miatt olyan értékes, hanem az út miatt, ami például a Benett birtokon keresztül vezet a fekete kincshez.
 
A balhé másik fele már emberéletet is követel. Coover féltékeny, mert Mags a kis Lorettát jobban szereti mint őt. Így elhatározza felfedi a titkot a kislány előtt. Az apja nem is Texasban dolgozik, hanem halott. Teste pedig a bánya mélyén hever. A lány megrémül és Rayantől kér segítséget. A két férfi összeverekszik, Raylannek nem marad választása. Lőnie kell. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr123345167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása