New Girl 1X14 - 1X15
2012. április 07. írta: redbandita

New Girl 1X14 - 1X15

Jól eltűntem megint a New Girl epizódokkal, pedig elég izgalmasan zárult az utolsó rész, hiszen Cece és Schmidt valami elég furcsa kapcsolatba(?) kezdett bele, ami egyébként még mindig tart. Nos ebben a két részben is lesz rengeteg poén, ahogy azt már megszokhattuk a mi Jess-ünktől és lesz dráma is. Szóval nem fog unatkozni, aki megnézi a New Girl következő epizódjait.

 

1X14 Bully

 

Cece (Hannah Simone) és Schmidt (Max Greenfield) ugyebár egymás karjaiban kötöttek ki Valentin napon, nos a kis kalandjuk azóta jónéhányszor megismétlődik, de a lány továbbra is titkolózni akar. Így szinte kommandósként jár kel a lakásban, hogy a többi fiút és persze Jesst is elkerülje. Schmidtnek nagyon tetszik a lány és imád vele lenni, de egyre inkább zavarja, hogy nem vállalják fel a viszonyukat. Megjegyzem azért érthető, hogy Cece nem annyira büszke újdonsül pasijára(?), mert lássuk be, hogy a jó öreg Schmidt azért tud nagyon hülyén viselkedni.

Eközben Jess (Zooey Deschanel) segíteni próbál az egyik diákjának; egy dagadt kisfiúnak, akit a többiek halálba szekálnak és perselyként használják (na ezt nem fejtem ki bővebben, mert elég meglepő :P). Jess kitalálja hogyan szüntethetné meg a kisfiú problémáját, de a dolog nagyon rosszul sül el és nagyon úgy fest, hogy Jessnek fel kell vennie a kesztyűt egy felettébb gonosz és rafinált kislánnyal, Brianna-val (Joey King).

Nick (Jake M. Johnson) kap az éppen üzleti úton levő Juliatól egy kaktusz és teljesen érthetetlen okok miatt úgy véli a lány szakítani készül és ezt a kaktusszal akarja a tudtára adni. Miután Julia visszatér a városba felkeresi Nicket és tényleg kidobja, de nem emiatt... Nick persze teljesen padlón van, ami miatt elég nagy botrányt csinál Jess sulijában.

1X15 Injured

Elég szokatlan a New Girl sorozattól, hogy egy viszonylag komoly témáról, a rákról hallunk benne. Persze ezt is viccesen közelítették meg a sorozat készítői, de mégiscsak érzelmes is lett (valamennyire) ez az epizód. Jess lerohanja Nicket egy kis délutáni foci meccsen, Nick pedig megsérül. Mivel alig tud járni, ezért orvoshoz kellene fordulnia, de nincs biztosítása. Jess, mint a helyzet előidézője, felajánlja, hogy orvoshoz viszi, csak arról nem szól neki, hogy az ismerőse, nőgyógyász. Ám így is felfedez a doktornő egy daganatot Nick torkán, vagyis a pajzsmirigyén, ezért ultrahangra küldi. Még semmi sem biztos, a lakótársak mégis végtelenül aggódnak a barátjuk miatt és elég sajátosan kezelik a helyzetet. Ahelyett, hogy mellette állnának, inkább csak sírnak és sírnak.

Mivel ez egy vígjáték, így nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Nickről végül kiderül, hogy nem rákos és nem fog meghalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr384369761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása