New Girl 1X13 Valentine's Day
2012. február 29. írta: redbandita

New Girl 1X13 Valentine's Day

Elérkezik a Valentin nap, amit mindenki máshogy ünnepel. A legsajátosabban talán Jess, mert ő mindenképp egy egyéjszakás kalandra vágyik, de kiderül, hogy ez nem is olyan egyszerű. Főleg, ha az emberre két olyan tapasztalt személy vigyáz, mint Cece és Schmidt.

Szerintem a világ egyik legmegosztóbb ünnepe a Valentin nap, azaz a szerelmesek ünnepe. Van az a tábor, aki imádja a rózsaszín, piros, rózsás, szívecskés, macis, kutyás, cuki, édibédi, pink, miegymás dolgokat és vannak, akik rühellik. Persze mondhatjuk, hogy ez a két véglet és a kettő között vannak azok, akik megtartják, de nagyjából annyi az ünneplés, hogy együtt töltik a napot, ahogy egyébként jó esetben a többi napot is... Na mindegy.

A lényeg, hogy szinte minden szereplő máshogy tervezi az ünnepet, mint ahogy valójában sikerül neki. Nick (Jake M. Johnson) és Julia (Lizza Caplan) első közös Valentinukat szeretnék klisékkel, és giccsesen megünnepelni pl. szívecskés alsógatya, vagy világító szívecskés fejpánt stb. Ám Julia nem igazán tud elszabadulni a munkából, így elég furcsán sikerül Nick estéje.

De még mindig nem olyan rosszul, mint ahogy Winston-é (Lamorne Morris) kezdődik, ő ugyanis a randija után, Shelby-vel (Kali Hawk) egy második közös estére készülődik. Sok mindenre számít, csak ara nem, ahogyan valójában alakulnak a dolgok.

És akkor jöjjenek az idei Valentin legfurább megünneplői (Schmidt, Cece és Jess). A mi folyton jobbnál jobb(?) ötletekkel előálló Jess-ünk (Zooey Deschanel) most éppen azt tervezi, hogy egyéjszakás kalandja lesz, és így ünnepli a Valentint. A bárba Schmidt (Max Greenfield) is elkíséri, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő alanyt. Később Cece (Hannah Simone) is csatlakozik hozzájuk, míg a barátja, Kyle (Stephen Amell) meg nem érkezik. 

Jess végre megtalálja a megfelelő alanyt, de a srácnak nincs kocsija, így Schmidt elfurikázza őket, ám egy kicsit félreérti Cece óhaját, hogy vigyázzon Jess-re. Lesz itt minden: botrány, konfliktus, félreértés.

Az epizód záró képsorai az évad talán legizgibb és legviccesebb jelenetei lettek, amik sok megválaszolatlan kérdést hagynak maguk után. Hogyan tovább?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr794210601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása