New Girl 1X12 The Landlord
2012. február 27. írta: redbandita

New Girl 1X12 The Landlord

Nagyon vicces rész, ahol Jess megint bajba kerül az emberek jóságába vetett hite miatt, még szerencse, hogy Nick szerint minden ember rossz... Kettőjük párharcából végül csak az egyikük kerülhet ki győztesen, de addig mi jó sokat nevetünk.

A dolog úgy kezdődik, hogy a lakásban elromlik valami, aztán még valami, aztán a vízcsap és akkor Jessnél (Zooey Deschanel) elszakad a cérna és a fiúk minden rosszallása ellenére, lemegy beszélni a gondnokkal (Jeff Kober). Na itt követi el a hibát, pl. rögtön elárulja, hogy négyen laknak egy három főre bérelhető lakásban. Miután Jess hazamegy és a fiúk elé tárja a gondot, amit elkövetett, de már késő, a gondnok rajtuk üt. Ekkor az epizód legviccesebb jelentei következnek.

Csodák csodájára, vagy talán más okból, de a gondnok némi büntetés kiszabása után nem csap különösebb balhét. Sőt megígéri Jessnek, hogy megjavít ezt azt. Nick (Jake M. Johnson) állítja, hogy ez csak azért van, mert a gondnok megakarja környékezni :P Jesst, de a lány hisz a férfi ártatlanságában.

Jess és Nick tehát harcba szállnak, hogy eldöntsék kinek van igaza és mik a gondnok valódi szándékai, már ha vannak neki egyáltalán... A kérdés már csak az, hogy ki meddig hajlandó elmenni a saját igaza bebizonyítása érdekében, és ki dobja be előbb a törölközőt.

Schmidt (Max Greenfield) eközben kalandokba keveredik Kimmel, a főnökével. A furcsa az, hogy a nő kezdeményez, a többiek még figyelmeztetik is Schmidtet, hogy nehogy csak félreértés legyen, mert akkor kirúgják majd. Nem félreértés, de így is baki történik.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr854210130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása