Magyarhangya filmvetítésre nyerhettek jegyet
2011. november 12. írta: redbandita

Magyarhangya filmvetítésre nyerhettek jegyet

Már korábban is beszámoltunk Nektek a Magyarhangya nevű szervezetről, akik elképesztő nagy fába vágták a fejszéjüket. Harcolnak a magyar mozikért, filmforgalmazásért és mindenért ami ezekhez kapcsolódik. Most egy vígjátékkal kedveskednek a moziba látogatóknak. Ez a film, a Barney és a nők. A november 18-ai vetítésre akár jegyet is nyerhettek...

Amit tudni kell, hogy Barney Panofsky, a mufurc filmproducer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, nem mintha botrányos apjától különb nevelést kapott volna, és mire két balul elsült házassága után végre megtalálja a tökéletes nőt, már nem biztos, hogy képes mellette kitartani. Vagy meg tud változni egy káros szenvedélyekkel teli, lobbanékony és konok fickó, ha megérinti a szerelem?

2O1O- ben Paul Giamatti ezért az alakításáért Golden Globe díjat kapott.

A történet jó, Mordecai Richler nálunk is megjelent sikerkönyvének adaptációja, és sztárokból sincs hiány.

A vetítés facebook eventje megnézhető itt. Jegyár: elővételben 1O5O forint, a helyszínen 125O forint.

A nyereményjátékról:

A bemutatóra most kétszemélyes jegyet nyerhettek, ehhez nem kell mást tennetek, mint lájkolni a film rajongói oldalát a facebookon, valamint válaszolni a következő, bitang egyszerű kérdésre:

Paul Giamattit melyik filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscar-díjra?

a) Kerülőutak
b) A remény bajnoka
c) Barney és a nők

A helyes megfejtés betűjelét aeon_flux@freemail.hu e-mail címre várják "barney" tárggyal 2011. november 15., éjfélig bezárólag. A nyertest e-mailben értesítik a szervezők.

És ez még nem minden! A Barney oldalát lájkolók között hamarosan még két jegyet sorsolnak ki a 18-ai vetítésre, melyre mindenképp érdemes elmenni, a résztvevők ugyanis jegyet nyerhetnek Az élet fája (The Tree of Life) premier előtti vetítésére, ezzel elsőként láthatják majd Terrence Malick mesterművét.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr293372678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása