Útikalauz a Fridge-hez
2011. november 09. írta: pytia

Útikalauz a Fridge-hez

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk hamarosan megnyitja kapuit Magyarország egyetlen téli fesztiválja, a Fridge. Most szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Nektek ahhoz, hogy a zenei előadók mellet miért érdemes kilátogatnotok a Műjégpályára november 10 és 13 között. Bár a honlapjukon illetve a Facebook oldaluk figyelésével folyamatosan informálódhattok milyen meglepetéseket tartogatnak számotokra, a rend kedvéért ide is írunk Nektek néhány hasznos tanácsot.

fridge_map_2011_11(1).jpg

Hasznos információk Fridgeről, avagy tanácsok kezdő Fridge-re járóknak:

-Lesz ruhatár, így nem gond, ha jól beöltöztök és egy idő után megszabadulnátok néhány ruhadarabtól.

-Korcsolyázni mindennap lehet, hozhattok saját korit, de ha nincs akkor egész napra a bérlés 1500 forint.

-A Műjégpályánál is lehet venni jegyet minden napra. A bérletesek vászon karszalagot kapnak, és a napi karszalaggal is szabadon lehet ki-be járkálni.

-Bérletet online itt lehet vásárolni: http://jegy.meex.hu/

-A fizető eszköz itt is a már jól ismert fesztiválkártya. Aki volt idén Szigeten vagy hasonló fesztiválokon az biztos ismeri már. Ez egy olyan ingyenesen igényelhető kártya amire pénzt töltesz fel helyszínen és levásárolhatod. Nem kell aggódni, hogy marad rajta 50 forint mondjuk, amit nem tudsz elkölteni, mert visszaadják készpénz formájában. Természetesen "újratölthető".Saját MasterCard Paypass vagy Maestro Paypass kártyát lehet használni, de más fesztiválokon szerzett metapay kártyát nem. Bővebb info: http://fridge.hu/paypass

-Nyitvatartás: csütörtökön és pénteken 12:00-04:00, szombaton 10:00-04:00, vasárnap 10:00-22:00

Nézegettem milyen szórakozási lehetőségeket biztosítanak és feltűnt, hogy akad néhány "szakkifejezés" amivel (valljuk meg őszintén) mi földi halandók nem mindennap találkozunk. A teljesség igénye nélkül, készítettem nektek egy kis összefoglalót:

Ollie jam: Az ollie alapvetően egy gördeszkás, illetve snowboardos trükk. Ebben az esetben a versenyzőknek egy lécet kell átugratniuk (olliezniuk), amit egyre magasabbra tesznek minden körben. Aki egynél többször hibázik, kiesik. Értelem szerűen a legmagasabbat átugrató nyer.

TTR"Ticket to Ride" rövidítése. Ez egy fajta nemzetközi szervezet a független freestyle snowboardosok számára. Több mint 180 rendezvény tartozik hozzájuk világszerte. Bővebb info: http://www.ttrworldtour.com/

Longboard Limbo: A longboard olyasmi mint egy gördeszka, csak hosszabb. Ezzel kell átgurulni egy rúd alatt. Pénteken lesz, a nevezés ingyenes.

Slide Jam: Adott egy csúszó box (ez egy elem, amire fel lehet ugratni és végigcsúszni rajta deszkával) ahol kihívhatod a barátodat egy úgynevezett Game of Snow-ra.

Game of Snow: Tudtommal a Game of Skate egy gördeszkás játék. Tulajdonképpen arról szól, hogy az egyik játékos mutat egy trükköt, ha sikerül, akkor a többi játékosnak is meg kell csinálnia ugyanazt. Ha valakinek nem sikerül, kap egy betűt a SKATE betűi közül. Egy rontott trükk egy betű (pl S), tehát három rontott trükk három betű (S-K-A). Akinek öt betű összegyűlik, kiesik. Ha mindenki megpróbálta, akkor újra az első játékos mutat trükköt addig, amíg el nem rontja, aztán a második és így tovább. A Game of Snow ugyanez, azzal a különbséggel, hogy itt a SNOW betűivel játszanak és snowboarddal.

Laserkraft 3D: Oké, szigorúan nézve ez nem kifejezés, hanem egy project, illetve fellépő együttes. Német elektro-house-t játszanak, miközben látványos lézer show és balck-light effektek kápráztatnak el minket.

Ha hiányoltok valamit, kommenteljetek és utánajárunk, addig is érezzétek jól magatokat a Fridge-n, mi is ezt tesszük :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr723366316

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két liter Monster a hóban – Elindult a Fridge! 2011.11.11. 09:04:09

Csütörtökön kezdődött a Fridge, ennek ellenére már szerdán is elég hideg volt. Megnéztük hogy készül a hó, milyen magas a rámpa (eléggé, de szép a kilátás), beszéltünk Sólyom Ádám főszervezővel, Trso Lukács Legoval és Csanaky Péterrel, a magyar síelő r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása