Született feleségek - Desperate Housewives 7X21-22
2011. november 05. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 7X21-22

Ahogyan a Doktor House-al, úgy ezzel is sikerült megcsúsznom. Ezen a héten szerdán megvolt az évad befejező része, de előbb még ezekről az utolsó előttiekről kell írjak Nektek, mert nagyon sok fontos esemény történik, pl. Paul élete megint veszélybe kerül, Susan hazaköltözik, Breenek új pasija van, Lynette házassága megromlik, míg Gaby életében feltűnik egy múltbéli alak...

7X21 Mindennapi rettegések (Then I Really Got Scared)

A Született feleségek háza táján mindig felbolydul az élet, amikor a sorozat az évadzáróhoz közeleg, ám most (ebben az évadban) ez még inkább így van. Minden szereplő körül zajlanak az események.

Ott van például Susan (Teri Hatcher), aki börtönbe kerül gyilkossági kísérlet vádjával. Paul (Mark Moses) tudomást szerez arról, hogy az étel, amit hetek óta eszik, mérgezett. Mivel Susantól kapja, ezért biztos benne, hogy a nő akarta eltenni láb alól. Mi azonban tudjuk, hogy nem. Mike mindent megpróbál, hogy kihozza nejét a börtönből, még magát Pault is felkeresi. Az epizód legviccesebb jelenetei Susan kihallgatása, úgyhogy arra külön felhívom a figyelmet.

Bree (Marcia Cross) eközben új pasijával, Chuckkal (Jonathan Cake), amire maga a pasifaló Renee (Vanessa Williams) próbálja felkészíteni.

Tom (Doug Savant) azzal állít haza, hogy idén nyáron Hawaiira menjenek nyaralni a családdal. A gyerekeknek nagyon tetszik az ötlet, ám Lynette (Felicity Huffman) már megtervezte szokásos évi kempingezésüket. Azt találják, hogy versenyeznek: mindketten saját prezentációt készítenek az általuk vélt álomnyaralásról. Ám Lynette azzal is készül, hogy leszólja férje tervét, ami óriási veszekedést generál. Persze ez csak olaj a tűzre, hiszen mióta Tomnak új munkája van a házasságuk nagyon rossz irányba tart.

Gaby (Eva Longoria) és Juanita (Madison De La Garza) megnéznek egy horrorfilmet, amitől a kislány halálra rémül, azt állítja a gyilkost látta a ház előtt. Emiatt Gaby úgy dönt sátorozni fognak a kertben és ekkor mi is meglátjuk a "gyilkost"...

7X22 Biztos, ami biztos (And Lots of Security)

Paul Young (már nem is tudom hanyadszor) ismét életveszélybe kerül. Felicia (Harriet Sansom Harris) mindent egy lapra tesz fel, mivel érzi, hogy lebukott. Leüti Pault, székhez köti és elkezdi mérgezni egy fecskendőn át. Közben sikerül kifacsarnia a férfitól egy beismerő vallomást a nővére meggyilkolásáról. Ám valamivel nem számol Felicia, egy váratlan látogatóval, aki harcba száll Paulért. Paul azonban nem bírja tovább és vallomást tesz.

Lynette és Tom házasságuk megmentése érdekében elutaznak egy pótnászútra, ám nem sikerül úgy ahogy várták. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy lassan, de biztosan teljesen megutálják egymást. Ők voltak talán a legstabilabb kapcsolat a sorozatban. Eddig...

Bree randija Chuckkal jól sikerül, de másnap Lee nem kevesebbet állít, minthogy Chuck meleg. Bree nyomozásba kezd, hogy ezt kiderítse.

Gaby is látni véli a ház előtt álldogáló "gyilkost", sőt úgy látja, hogy a férfi többször követi is. Mivel Carlos nincs a városban, ezért úgy dönt ő maga intézkedik: fegyvert kér Breetől. Hamarosan kiderül ki az a bizonyos férfi. Én mondom le fog esni az állatok!

FIGYELMEZTETÉS! Mivel Amerikában egyszerre ment le az utolsó rész, így a most következő videó néhány képkockája már a szezonfináléból való:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr273354850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása