Sorozat készül a Csizmás kandúrból
2011. október 27. írta: redbandita

Sorozat készül a Csizmás kandúrból

Igen jó közönségvisszhangot kapott a Csizmás, a kandúr (hazai bemutató: december 1.) az elővetítéseken, ezért könnyen lehet, hogy ugyanolyan sorozat lesz belőle, mint a Shrekből, amelynek a macsek az egyik mellékszereplője volt. A címszereplőt angolul, spanyolul és olaszul megszólaltató Antonio Banderas természetesen nem bánná, ha ez így lenne.

– A Csizmás nekem olyan kikapcsolódás, mintha elmennék nyaralni – árulja el a spanyol sztár. – Évente forgatok egy-két roppant súlyos drámát, aztán jön ez a teljesen rám szabott macska, és végre szabadon engedhetem a gyermeki énemet. Nem csodálkoznék, ha a macskás kalandok folytatódnának, mert nagyon gazdag a matéria, és szerintem a közönség ugyanúgy imádja a karaktert, mint én.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr333331070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása