Született feleségek - Desperate Housewives 7X06-7X09
2011. augusztus 28. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 7X06-7X09

Mivel hamarosan folytatódik a sorozat hetedik évada a TV2-n, ideje behozni a lemaradásomat a cikkek megírása terén. Most négy részről fogok írni Nektek, amiben lesz Haloween-buli némi izgalommal, Lynette és Susan új állást kap, kiderülnek titkok Paul új feleségéről stb. Szóval csupa izgalom, titok, ármány, és kaland az élet a Lila akác közben...

7X06 Félelem és reszketés Széplakon (Excited And Scared)

A Lila akác köz lakói Haloweenre készülnek, persze ez sem múlhat el botrányok nélkül. A dolgok addig fajulnak, hogy Susan (Teri Hatcher) baseball ütővel megy Paul (Mark Moses)házába (amit egyébként a férfi Susantől bérel), Beth (Emily Bergl) pedig fegyvert fog Susanra. Na de ne szaladjunk ennyire előre.
Mint ahogy az előző részekből már sejthettük, Susan egyre nehezebben őrzi féltett titkát arról, milyen munkával is próbál egy kis plusz pénzt szerezni családjának. Mikor már  Paul is tud a titokról, Susan úgy dönt: itt az ideje, hogy Mikeot (James Denton) is beavassa. A férfi finoman szólva sem örül a dolognak, de valamennyire meg is érti, hogy felesége miért vállalta a megalázó, ám jövedelmező állást. Susan és Mike közösen döntenek úgy, hogy ennek a karriernek most kell véget érnie. Ám már késő, Paul elmondja az egyik szülőnek, akinek a fiát Susan tanítja, és emiatt kirúgják.

Gaby (Eva Longoria) egyre közelebb kerül vér szerinti lányához, Gracehez (Cecilia Balagot). Gyönyörű királylány ruhát készít neki. Juanita (Madison De La Garza) egyre nehezebben viseli, hogy anyja ennyire közel került a kislányhoz, ám ezt Gaby nem veszi észre.

Bree (Marcia Cross) Keith-el (Brian Austin Green) megy el Renee (Vanesa Williams) bulijába, ahol szembesül a fiú egy eddig nem ismert titkával. De vajon változtat ez majd kettőjük kapcsolatán? Vagy meg tudják oldani?

7X07 Egy megalázó ügy (A Humilating Business)

A jó feleség segíti a férjét, de mi van akkor, ha a jó feleségnél betelik a pohár? A jó feleség mindenben társa férjének, de mi van akkor, ha az valami eszement dologra akarja rávenni? Ezért imádnivalóak a széplaki feleségek, ők szemrebbenés nélkül mondanak ellent a sztereotípiáknak...

Beth azonban nem ilyen feleség, ő azt teszi, amit férje kíván tőle. Szóval miután megvédte Őt a baseball ütővel támadó Susantól, most házastársi kötelességeit is végre hajtja, ami azért különös, mert eddig hallani sem akart szexről...

Gaby eközben arra lesz figyelmes, hogy Carlos (Ricardo Chavira) egyre közelebbi barátja lesz Bobnak (Tuc Watkins). Tart tőle, hogy Bob és Carlos talán... hát, hogy is fogalmazzak? Összemelegszenek?

Bree eközben súlyos problémával szembesül, úgy gondolja, hogy elérte Őt a klimax. Ezt pedig nagyon nem akarja, főleg most, hogy egy nála jóval fiatalabb és extra férfias pasival jár...

Susan állás ajánlatot kap Lynettől (felicity Huffmann), aki korábban Renee-től kapott munkát. Lynette és Renee lakberendezési céget hoznak létre. Egy félreértés miatt Susan azt gondolja, hogy az ő segítsége is ehhez kell, de téved. neki másmilyen munkát szántak... Elég kínos a helyzet, de anyagi okok miatt, ezt a munkát is muszáj elfogadnia.

7X08 Hálás szívvel (Sorry Grateful)

Számunkra fény derül egy nagy titokra Bethről. Méghozzá az, hogy kinek a lánya valójában! Paul egykori ősi ellenségének, Felicia-nak (Harriet Sansom Harris), valószínűnek tartom, hogy a jövőben ez még sok bonyodalmat fog okozni. nagyon úgy tűnik, hogy Felicia találta ki, hogy Beth menjen férjhez, Paulhoz. Így akar közelebb kerülni hozzá, vagy bizonyítékot szerezni arra, hogy tényleg Paul ölte meg Felicia testvérét.

Bree rendkívül kellemetlen helyzetbe kerül, mert kiderül, hogy a nőgyógyász, akinél járt a klimax miatt, és ecsetelte neki, hogy milyen fiatal és szexis barátja van, az tulajdonképpen, Keith anyja. Aki persze rögtön utálni kezdi Breet, egy közös vacsorán az is kiderül, hogy Keith szüleinek házassága megromlott. Keith apja, Richard (John Schneider) flörtölni kezd Breevel, miközben Keith éppen arra készül, hogy megkérje szerelme kezét.

Carlos és Gaby meghívják Gracet és egész családját a Hálaadásnapi vacsorára, hogy mindenki együtt tölthesse ezt a rendkívül családias ünnepet. Renee-nek persze mást jelent a Hálaadás, ő inkább bulit szervez, ahova csak felnőttek mehetnek, gyerekeknek szigorúan tilos.

Lynette és Susan nem érteken egyet bizonyos gyereknevelési dolgokban, összevesznek, de az igazi probléma nem, ez. Susan borítja a bilit...

Fény derül Paul titkára, egy otthont akar nyitni, börtönből szabadultaknak. Ehhez persze a szomszédságnak is lesz egy-két szava...

7X09 Kellemes Kiskirályság (Pleasent Little Kingdom)

Most aztán nagy a baj. Nagy esély van rá, hogy Gabrielle ismét elveszítse vér szerinti lányát, Gracet. A szülei nem legálisan tartózkodnak az államban, így ki akarják toloncolni őket. Grace már itt született, így ő maradhatna, de szülei nélkül nem akar. Hectort már elkapták, így most Gaby kétségbeesve próbálja rejtegetni Gracet és az "anyját" (Carla Jimenez). Mindent bevet, még sittre is megy miattuk, ahonnan Carlos hozza ki. A kérdés csak az, hogy vajon meddig tudja rejtegetni őket?

Keith egy romantikus vacsorán akarja megkérni Bree kezét, de mióta szülei külön költöztek (és apja most éppen nála van elszállásolva) alig tud kettesben lenni Breevel. A vacsorát is megzavarja az apa, aki egyébként már nyíltan fűzi Breet.

Susan elviszi Reneet a szülinapja alkalmából bulizni, ennek során Renee rendkívül erőteljesen mattrészegre issza magát. Ezzel még nem lenne baj, de aki részeg, az őszinte is. Sokszor túlságosan is. Renee egy hatalmas titkot kottyant el Susannak, aki nem tudja, mit kezdjen vele. Ráadásul Mike-al is csak webkamerán tudja megbeszélni a dolgot, mivel a férfi elválla egy munkát egy olajfúrón, így most több ezer mérföldre van a családjától.

A Lila Akác köz lakói összegyűlnek, hogy megvitassák ki a legalkalmasabb személy arra, hogy szembe szálljon Paul-lal. Szerintetek ki az?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr933185775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása