Az esemény - The Event (2010-)
2011. augusztus 24. írta: redbandita

Az esemény - The Event (2010-)

Holnap startol a Viasat 6 műsorán egy új sorozat Az esemény. Gondoltam bemutatom Nektek ezt az új sorozatot, de ez nem is olyan könnyű feladat, mert az a sorozat érdekessége, hogy telis-tele van titkokkal, amik mind egy bizonyos esemény körül forognak. De, hogy mi ez az esemény pontosan, azt csak jónéhány rész megnézése után fedik fel. Azoknak ajánlom, akik szeretik a misztikus, kicsit elvontabb sorozatokat. A Tovább mögött megtaláljátok az előzetest és a karaktereket.

A legfőbb karakter Sean Walker, azaz Jason Ritter. Jason ismerős lehet pl. az Isteni sugalat vagy a Vásott szülők című sorozatból. Most egy átlagos fiút alakít, akinek eltűnik a barátnője.

A női főszereplő Leila Buchanan, őt Sarah Roemer alakítja, aki eddig inkább csak filmekben tűnt fel. Ő Sean barátnője.

Simon Lee szerepében Ian Anthony Dale, aki epizód szereplőként játszott már a Gyilkos elmékben, Döglött aktákban, Bűbájos boszorkákban. De a moziban is találkozhattál már vele.

Zeljko Ivanek neve sem ismeretlen a sorozatrajongók között, hiszen éveken át szerepelt a True Bloodban, a Hármastársakban vagy A hatalom hálójában. Epizód szereplő volt számos sorozatban, és filmekben is szerepelt már. Most ő játssza Blake Sterlinget.

 

Az elnököt Blair Underwood alakítja, aki sok olyan sorozatban szerepelt, amiket nálunk nem mutattak be, de játszott a Szex és New Yorkban, vagy az Édes, drága titkainkban is.

Aztán ott van még Laura Innes vagy sorozatbeli nevén, Sophia Maguire, akit 14 éven át a sántikáló, kissé morcos, Dr. Weaverként ismertünk, a Vészhelyzetből.

Szóval a szereplő gárda jónak ígérkezik, a sztoriba meg itt tudtok egy kicsit belepillantani:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr963177659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása