Premierfilmek a 32. héten
2011. augusztus 11. írta: redbandita

Premierfilmek a 32. héten

Nos úgy látszik tendencia lesz abból, hogy heti egy premierfilm kerül a mozikba. A héten szintén egy képregényhős életével foglalkozó film a befutó:

  • Zöld Lámpás

Zöld Lámpás (Green Lantern)

Martin Campbell rendező eddig olyan filmeket készített, mint a Zorro álarca, a Casino Royale vagy a Sötétség határán. Most egy sci-fit készített, melyben Ryan Reynolds bújik zöld, testhezálló kezeslábasba. A sztori szerint az univerzumban vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek. Mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség fenyegeti az Univerzum békéjét, kénytelenek egy földi embert is bevenni a csapatba.

Ettől kezdve a világ sorsa egy tehetséges, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) gyorsan megtanulja újonnan kapott, végtelen erejét használni. Gyerekkori szerelmével, Carollal (Blake Lively) közösen vetik bele magukat a küzdelembe.

A képregényben:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr943148056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása