Teen Wolf 104-106
2011. július 19. írta: enbee

Teen Wolf 104-106

A mai hármas blokkal máris a Teen Wolf első évadának feléhez érkezünk! Azért ne aggódjon senki (már aki szereti a sorozatot), mert az MTV berendelte a széria második évadját, amit valószínűleg jövőre láthatunk a fent említett csatornán. Na nézzük, mi történt a 104-106. részekben, amelyeknek a címe Magic Bullet, The Tell és Heart Monitor.

Argentéket meglátogatja apu húga, Kate (Jill Wagner), aki azzal köszön be, hogy az éjszaka közepén lelővi Dereket. (Na nálam itt el is vágta magát.) Egy kis kupaktanács után megbeszélik a vadászok, hogy valószínűleg nem Derek az a farkas, akit első sorban le akarnak vadászni, mert Derek - Kate szerint - túl kicsi, és túl vékony. (Még 8 mínusz pont Kate-nek.) Mivel a nő valami spéci (fa?) lövedéket használt, amit farkasék nem tudnak beazonosítani, és Derek láthatóan nagyon kutyául rosszul van, Scott nekiáll átkutatni Kate táskáját egy minta töltény után, hátha azzal közelebb jutnak a gyógyuláshoz. Egy kis cikis helyzet után sikerül a küldetést végre hajtania az ügyeskének, és még időben érkezik ahhoz, hogy megakadályozza Stilest abban, hogy levágja Derek karját - mindenki boldog.

Aztán Kate meglátogatja a felgyógyult Dereket a leégett Hale-házában, és üzletet ajánl neki. Társuljanak, hogy elkapják az alfát. Sajnos Derek nem tudja, hogyan lehetne megtalálni a nővére gyilkosát, ezért Kate szemében a fiú gyorsan feleslegessé is válik, szóval megint megpróbálja megölni! (Említettem már, hogy nem csípem a nőt?)

A Scott-Allison duónál határtalan nagy a boldogság és a szerelem, ne is beszéljünk róluk többet. Nézzük inkább az egyre inkább előtérbe kerülő Jacksont, akit egy ici-picit "megjelölt" Derek a nyakán, és hát a nagy és erős lacrosse sztár ettől padlóra is került. Szó szerint beteg lett tőle: belázasodott, begyulladt a sebe, és talán a farkas dolog miatt, de nagyon ingerlékeny is lett. Egyből visszavett azonban az arcából, amikor a tékában összefutott az alfával, és valahogy már Derektől is sokkal jobban tart. Ja, és Scottot sem piszkálja. Még a végén puszi pajtások lesznek.

A tékás "randit" (ahol egyébként ott volt - a parkolóban - Lydia is) sikeresen rögzítette a szemközti bolt kamerája. A képek, amin a nagydarab bundás két lábra áll és tovább sétál, a seriff kezébe kerülnek, aki ezek után nyilván nem hegyi oroszlánra fog vadászni. Scott főnöke, az állatorvos is gyanús, de nem csak nekem, hanem Dereknek is, aki elkapja, hogy kifaggassa. Scott ezen berág, és új megoldással áll elő. Az éjszaka közepén elmennek hármasban (Scott, Derek és Stiles) az iskolához, és a hangosba Scott belevonyít, hogy ezzel magához csalogassa az alfát. Kicsit túl jól sikerül az akció, és a doki eltűnik, az alfa pedig felbukkan. Véletlen lenne ez a meleg váltás?

A 107. rész (Night School) előzetese:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr103075234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása