Hamarosan támadnak a Cowboyok és az űrlények
2011. július 12. írta: redbandita

Hamarosan támadnak a Cowboyok és az űrlények

Ahogy közeledik a bemutató (hazai premier: augusztus 25.), egyre több dolog derül ki a Cowboyok és űrlények című fantasztikus westernről. Jon Favreau rendező (Vasember 1-2) már korábban óvta attól a közönséget, nehogy a cím alapján valami vicceskedő paródiának gondolják a filmet, mert minden véresen komoly. Ilyenkor természetesen az adott film főbb szereplőiről is megjelennek hírek, így jelen esetben Harison Fordról és Olivia Wilderól.

A rendezőre hatott Tarantino és Eastwood munkássága:

Az egyik főszereplő, Sam Rockwell árult el néhány apróságot. "Ha a westernes részét nézzük, akkor Clint Eastwood Oscar-díjas klasszikusa, a Nincs bocsánat juthat az ember eszébe. A Harrison Ford és Daniel Craig által megszemélyesített karakterek ádáz ellenségek, és csak azért nem számolnak le egymással, mert hirtelen befutnak az űrlények. Egyébként kevés olyan film van, amelyben ennyire eltérő műfajok találkoznának. Hirtelen csak a Robert Rodriguez és Quentin Tarantino által jegyzett Alkonyattól pirkadatig jut eszembe: kegyetlen gengszterfilmnek indul, aztán hoppá, egyszer csak minden tele lesz vámpírral, és trancsírozással folytatódik tovább."

Harrison Ford nem bánta meg a nősülést

Természetesnek tartja Harrison Ford, hogy tavaly júniusban elvette feleségül élettársát, Calista Flockhartot, hiszen már tíz éve éltek együtt. "Úgy éreztem, ez a következő lépés a kapcsolatunkban, és azóta sem bántam meg" mondja Ford. "Arra is rájöttem, hogy ha ezt a tíz évet ilyen jól lehúztunk együtt, a továbbiakban is menni fog, mert valóban összetartozunk."
A nősülés mellett azt sem bánta meg a sztár, hogy a házasságkötéskor adoptálta Calista 10 éves fiát, Liamet. "Négy felnőtt gyerekem van az előző két házasságomból, az első akkor született, amikor még csak 24 éves voltam. Úgy festett az egész, mintha egy csecsemő nevelt volna egy másik csecsemőt. Most, 68 évesen már megvan a kellő élettapasztalatom ahhoz, hogy jó apa lehessek, és a kamaszfiam mellett fiatalodhatok is."
A két hollywoodi híresség egyébként úgy házasodott össze, hogy Ford javában forgatta a Santa Fé melletti sivatagban a Cowboyok és űrlények című sci-fi westernt, úgyhogy a ceremónia után ő ment is vissza dolgozni, Calista és Liam pedig visszatértek a szállodába.

Olivia Wilde még sosem vesztett zabálóversenyt

A Cowboyok és űrlények című filmben mindenki megcsodálhatja Olivia Wilde légiesen karcsú alakját – mint az előzetesből kiderül, ruha nélkül is –, pedig a színésznő büszke arra, hogy ahány zabálóversenyen indult, mindig megnyerte. „Általában fogadásból szokott velem előfordulni. A rekordom: 33 palacsinta 20 perc alatt. Nem hangzik túl gusztusosan, de csak a technikán múlik a dolog. Megfelelő ritmusban kel rágni, fontos a helyes levegővétel, és sokat kell inni hozzá, hogy jól csússzon. Részleteket nem akarok elárulni, mert ha egyszer megszorulok, eladom a módszer jogait.”
Olivia nagyon megörült, amikor megtudta, hogy a híres Coney Island-i hotdog-zabáló versenyen női szekció is indult, csak azt sajnálja, hogy egyelőre nincs vegetáriánus tagozat. „Ahogy bevezetik a zöldséges biohotdogot, azonnal benevezek, és meg is nyerem!”

A Doktor House 13-asaként megismert színésznő magánélete is rendkívül izgatja főleg az amerikai sajtót. Amióta otthagyta a férjét, előbb Justin Timberlake-kel, a minap pedig Bradley Cooperrel hozták hírbe. A 27 éves színésznő megunta a találgatásokat, és a Twitterre kirakta annak a pasinak a képét, akivel valóban megosztja ágyát. A szerencsés illető a színésznő kutyája, éppen összebújva alszik vele a képen.

 


Mobilon is támadnak a cowboyok meg az űrlények

Júliustól bárki kipróbálhatja, képes-e Harrison Ford és Daniel Craig nyomába szegődni: ők a főszereplői a Cowboyok és űrlényeknek, amely nyáron mobilos játék formájában is megjelenik. A játékot a Gameloft nevű cég fejleszti, amelynek nagy gyakorlata van a műfajban, legutóbb a Halálos iramban: Ötödik sebesség észveszejtő akcióit konvertálták mobilra. A Gameloft vezetői azt ígérik, hogy a mobilos Cowboyok és űrlények hű lesz mind az eredeti képregény, mind a belőle készült film világához. További információt nem árultak el, így csak tippelni lehet, hogy a játékban minden bizonnyal cowboyok és űrlények szerepelnek majd, és a felhasználó egyik vagy másik szerepben megpróbálhatja kinyírni a többieket.

A Cowboyok és űrlények előzetese:

Még egy hír: Harrison Ford környezettudatos pilóta

Hollywood egyik leggazdagabb színészeként – vagyonát 300 millió dollárra becsülik – Harrison Ford megengedheti magának, hogy nyolc légi járműve legyen, de igyekszik védeni a természetet. "Nyolc gépem van, de egyszerre mindig csak egyet vezetek. Igazából három nagy kedvencem van, a többi ötöt ritkábban használom."
A sztár dédelgetett helikoptere az a Bell 407-es, amellyel egyszer megmentett egy sziklán rekedt hegymászót, aki nagyot nézett, amikor Indiana Jones hirtelen leszállt mellé a szirtre. Van egy muzeális értékű 1929-es, nyitott pilótafülkés gépe, ezt azért szereti, mert bár nagyon lassú, érezheti arcán a friss szelet. Lökhajtásos gépét kontinensek közötti utakra használja, ez azért előnyös, mert kicselezheti vele a paparazzókat: hiába várnak rá a nagy nemzetközi reptereken, ő a kertek alatt meg tud megérkezni bárhová.
Ford számára a repülés nem csak élvezet, hanem elégtétel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr473057846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása