Blog, Virtuális séta, Madách TV - Megújult a Madách Színház honlapja
2011. június 20. írta: frü

Blog, Virtuális séta, Madách TV - Megújult a Madách Színház honlapja

 A Madách Színház megújult honlapja mostantól az interaktivitás jegyében várja a Színház iránt érdeklődőket, ami szorosan kapcsolódik ahhoz az elképzeléshez, miszerint a Madách lépést kíván tartani az aktuális színházi trendekkel. Mindezek célja a személyesebb viszony kialakítása egy olyan színházi oldalon, ahová érdemes rendszeresen visszanézni. 

Szirtes Tamás, a színház igazgatója úgy véli, a honlapnak tükröznie kell a színház szellemiségét, s mivel a Madách esetében a látványvilág, így a díszletek, jelmezek és egyéb kiegészítő kommunikációs eszközök igen nagy hangsúlyt kapnak, a honlap esetében is elengedhetetlen a látványos esztétikai irányváltás. Természetesen a korábbi virtuális felületen megszokott széleskörű tartalom az új keretek között is helyet kapott: így például továbbra is megtalálható a Madách Színházban játszó művészek arcképcsarnoka, szöveges, képes és audiovizuális információk az előadásokról, illetve folyamatos tájékoztatást nyújt az eseményekről, akciókról. Hamarosan pedig újra böngészhető lesz az Előadás Archívum 1961-ig visszamenőleg, valamint a Madách Színház Égi társulatának emléket állító oldal is.

A Madách TV adásait sem kell nélkülözniük a honlapot felkeresőknek. Továbbra is hétről – hétre beszámol a Madách Színház mindennapjairól, ünnepeiről, eseményeiről, fontos pillanatairól, illetve folytatódik a művészeket bemutató portrésorozat is.

Az amúgy is színes palettát a Blog és a Virtuális séta menüpontok egészítik ki, az interaktivitás jegyében. Az utóbbi azért is újdonság, mert a hazai színházak közül elsőként a Madách készített virtuális körképet a színház épületéről, nézőteréről illetve színpadáról. Használata jelentős segítséget nyújthat a jegyvásárlásnál. A Blogokat olvasva a kulisszák mögé pillanthatnak a honlap látogatói: a művészek, alkotók árulnak el részleteket az aktuális Madách színházi tevékenységükről, többnyire az új bemutatókhoz kapcsolódóan.

A Madách Színház honlapja: www.madachszinhaz.hu

A változások bemutató videója:  https://www.youtube.com/watch?v=ypW7rRYlthU

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr242998118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása