Az RTL Klub változtatott szombati műsorán, hogy Wolf Katinak szurkolhassunk
2011. május 11. írta: redbandita

Az RTL Klub változtatott szombati műsorán, hogy Wolf Katinak szurkolhassunk

Szombaton nem lesz Fókusz, így a Csillag születik második elődöntője hétkor kezdődik majd, hogy véget érjen mire Kati színpadra lép! Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatójának sajtónyilatkozata szerint: „Nagyon büszkék vagyunk Wolf Katira és arra, hogy éppen mi fedezhettük őt újra, a tavalyi X-Faktorban. Ezért döntöttünk úgy, hogy szombaton másfél órával korábban kezdődik a Csillag születik, így mire ő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében színpadra lép, addigra befejeződik a Csillag születik szombati adása az RTL Klub-on. A nézők így nem maradnak le semmiről. És nemcsak a nézők, de mi sem; hiszen ha a szűk stábot vesszük figyelembe, akkor ugyanazok a televíziósok készítik jelenleg a Csillag születiket, akik az X-Faktort készítették és mi mind drukkolni szeretnénk Katinak!”

Kép: http://www.wolfkati.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr92896233

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Eurovíziós Dalfesztivál 2011.05.13. 08:53:13

Addig is, amíg eldől, hogy szombat este ki lesz az első (Hajrá Kati!), nézegessünk cicis fotókat az idén újra induló tavalyi győztesről, Lénáról.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása