Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (109)
2011. március 15. írta: Szilvásgombóc

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (109)

Ugye emlékeztek még, hogy Margaret a francia butikban dolgozott, hát most inkább ott költi a pénzét. Egy alkalommal a butik vezetője segítségért fordul volt alkalmazottjához. Nem tudja fizetni a megemelt árat Nuckynak, így azt kéri Margarettől, hogy használja hatalmát a férfi felett. Mit ne mondjak, hamar ráérez a hatalom ízére, és arra is, hogy nem csak a férfiakon tud uralkodni.


Mindeközben megérkezik Jimmy, és Nucky rögtön munkát is ad a férfinak. Gyilkosságokra kéri fel, Jimmy hajlik is megtenni, de feltételekkel. Ám nem úgy sülnek el a dolgok, mint ahogy azt sejtették. Van Alden régóta várta, hogy Jimmy visszatérjen Atlantic Citybe. Most Nuckyn a sor, hogy segítsen Jimmynek.
 
 

 
Az epizód végén eldördül egy lövés, ami szerintem ezt azt megváltoztat majd.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr82742602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása