Supernatural 6. évad 13. rész - Unforgiven
2011. február 20. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 13. rész - Unforgiven

A múlt és a jelen találkozik. Samet nem hagyják nyugodni az elmúlt másfél év eseményei. Minden áron tudni szeretné mit is tett akkor, amikor nem volt épp önmaga. Hát ebben az epizódban ebből kapunk egy kis ízelítőt.
Az események egy évvel ezelőtt a rhode islandi Bristolban kezdődtek, ahol 30 éves férfiak tűntek el. Sam ekkor még Samuellel vadászott, és nagyapja szerint olyan hideg volt, mint a jég. Ennek most mi is tanúi lehetünk.



Most, hogy Sam újra Deannel vadászik és lelke visszakerült a helyére egyetlen főszabály van. A falat nem kapargatjuk! Sam egy rejtélyes üzenetet kap egy kisváros, Bristol koordinátáival. Hamarosan rádöbbennek, hogy az egy évvel ezelőtti ügy nem igazán záródott le. Csak ezúttal nők tűnnek el.
 
Samet a kisvárosban sokan ismerik, mint FBI ügynököt. Ennek ellenére a legtöbben nem örülnek visszatérésének. Sam pedig nem örül azoknak az emlékeknek, amik eszébe jutnak a nyomozás során. Dean aggódik, és szeretné testvérét minél messzebb tudni innen. Ám Sam nem hagyja magát, a végére akar járni az ügynek. Megígérte magának és Brennanak is. És, hogy mi az, amivel szemben állnak? Valamiféle „pók”, Arakhné.
 
Az ügy végeztével szokás szerint induláshoz készülnek. Ám Sam rosszul lesz. Lehet, hogy Sam túl sokat kapargatta a falat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr552675669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása