Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (105)
2011. február 07. írta: Szilvásgombóc

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (105)

Ha hétfő akkor irány Atlantic City, a bűn városa. Az összefoglaló előtt itt egy kis ízelítő azoknak, akik még nem látták az epzódot.


Nucky a születésnapi partyja után semmibe veszi Mrs. Schroedert, aki nagyon megbántódik. Az Alkohol Ellense Liga tagjaként bejelentést tesz a háza mögötti garázsban lévő tiltott szeszszállítmányról. Először Nuckyhoz fordul. Mivel úgy látja nem történik semmi, Van Alden ügynökhöz fordul, aminek az ügynök szemlátomást örül, egy pillanatra fagyos arcán meglepettség fut át, de látszik az, hogy rajong az asszonyért. Az özvegy Mr. Thompson (serif) nevét és még egy nevet említ. Az az érzésem, hogy ettől a nőtől még sok meglepetésre számíthatunk.
 
Jimmy kitartóan ápolja Pearlt, de a lány nagyon el van keseredve, az ópium mámorába menekül. A férfi mindent megtesz, de nem elég. A lány csak egyetlen kiutat lát…
 
Van Alden ügynök letartóztatási paranccsal a kezében rajtaüt Nucky alkoholmámoros kelta vacsoráján.
 
Nucky a rajtaütés éjjelén bekopogtat Margaret ajtaján.
 
Értékelés:
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr562642426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása