Moonlight 1. évad 5. rész (105)
2010. december 28. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 5. rész (105)

Az aktuálisan futó sorozatokat igyekszem folyamatosan írni. Azt, amit viszont meg szeretnék mutatni Nektek, mert úgy érzem itt a helye, na azt egy kicsit elhanyagoltam. De most pótolom és rendszeresítem megjelenésüket. Tehát itt van a Moonlight ötödik epizódja Mick és Beth története tovább folytatódik.


A sivatagban történtek óta Mick elkerüli Betht, tehát most külön utakon járnak. Beth egy kéjgyilkos után nyomoz, hogy a BuzzWirenek egy újabb szaftos storyt adjon. Ennek érdekében még az egy éves évfordulójukat sem töltik együtt Joshsal és a meghívott barátaikkal. 
 
Micket egy vidéki házaspár felbéreli, hogy keresse meg eltűnt lányukat, aki évekkel ezelőtt a nagyvárosba jött szerencsét próbálni. Szülei az interneten látták viszont lányukat, amint hirdeti magát. És a szálak összefolynak Mick és Beth találkoznak. A hullaházban.
Ettől kezdve ismét együtt nyomoznak, ha megvan, a lány megvan a vámpír. Igen, már Beth sem lepődik meg azon, ha a gyilkos egy közel 200 éves vámpír, aki úgy néz ki, mint egy 16 éves fiú.
 
Mindennek a vége az, hogy két vámpír űzi egymást éjszaka a kihalt vidámparkban és persze happy end, az a csókos fajta.
 
Itt egy kis sutyorgós jelenet a hullaházi találkozásból:

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr882544740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása