Justified - A törvény embere 1. évad 12. rész (112.)
2010. december 25. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 12. rész (112.)

Az epizódban ezúttal igen sok minden történik. Arlo kijátsza fiát, Ava ha lehet még nagyobb bajba keveri magát, Winona és Raylan összebújnal, Bo nagy üzletbe kezd, Boyd beváltja ígéretét.

 

Raylan igyekszik rábírni apját, hogy saját élete érdekében működjön együtt vele és a szövetségi rendőrbírókkal. Úgy tűnik sikerül is, de Raylan valahogy mégsem bízik Arloban, mivel nem hagyja magát bedrótozni. Bo nagy üzletre készül, Miamiban 2 millió dollárért efedrint vásárol és Harlan környékén raktárhelységet bérel, hogy beinduljon a drog biznisz. Ava Helenhez fordul segítségért, pontosabban fegyverért, hogy megvédhesse magát, és visszamehessen saját otthonába. Persze Raylan abban a hitben van, hogy Ava már messze jár.
 
Egy este kopogtatnak Raylan motelszobájának ajtaján. Winona az. Egy szót sem szól, csak leteszi jegygyűrűjét az asztalra, majd, megcsókolja Raylant, aki visszacsókol… és már nincs visszaút. Majd Winona ugyan olyan szótlanul felöltözik, visszahúzza gyűrűjét és távozik.
Raylan apja, végül mégis csak hagyja, hogy bedrótozzák, és úgy menjen Bohoz. Raylan azt hiszi apja mégis csak fél, ezért hagyja, hogy lehallgassák őket. De nem…
 
Raylan épp Bo és Arlo beszélgetését hallgatja, és igen meglepődik akkor, amikor azt hallja Ava rátört, fegyvert fogott rá és megfenyegette. Raylan még aznap elmegy Avahoz, aki a szemére veti, hogy szemtanúja volt annak, ahogy Winona távozott a kis légyottról.
 
Raylan és Arlo egyre távolabb kerülnegy egymástól, csak úgy, mint Bo és Boyd. Boyd beváltotta apjának tett ígéretét miszerint megsemmisít minden mérget, amit Harlanbe akar hozatni. És mindezt legújabb játékszerével teszi.
 
Értékelés:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr292534894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása