Supernatural 6. évad 9. rész - Calp your hands if you Belive
2010. november 26. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 9. rész - Calp your hands if you Belive

Már ahogy azt a jellegzetes dallamot meghallottam felállt a hátamon a szőr. Azt gondoltam ne, csak ezt ne. Eddig remek volt a sorozat, nehogy egy ilyennel belebakizzanak. Hála az égnek nem, de jól beugrottam nekik. Aztán kiderült a turpisság, és a hátamon elernyedtek a szőrszálak. De akkor is, kicsit bizarr volt ez a rész. Mert ha azt mondom Wendigo, démon, vámpír … nos hát nem a szépségük és a kedvességük jut az eszünkbe. És mi van, ha azt mondom tündér?

 
Sam és Dean Elwoodban nyomoznak eltűnések után, sokak szerint UFO jelenségek után. Itt kicsit fenn is akadtam, hogy jönnek ide (a sorozatba) az UFOk?! Mármint természetfeletti lények, mert miért ne, de valahogy akkor sem ide valók. Na de vissza a történethez.  A szálak egy órásműhelybe vezetnek, az ott dolgozó mester fiát is elrabolták. De valami furcsaságot gyanítanak, így Sam marad megfigyelni a férfit. Eközben Dean tovább kutakodik az „UFO vonalon”, amikor elrabolják egy gabonakörből. Idővel „visszahozzák”, első útja a motelbe vezet, hogy értesítse Samet visszatéréséről. Arra számít, öccse biztos nyomoz, kutat utána, de nagyon meglepődik, amikor azt látja, hogy ez egyáltalán nincs így. Sam idő közben becsajozott és épp az ágyban voltak, mikor Dean a motelbe ért.
 
Dean később a motelszobában egyedül marad, és ekkor megjelenik egy kis repkedő fénygömb, egy tündér. A tündérek megfékezését nagyban megnehezíti az, hogy csak azok látják, akiket elraboltak. Mialatt Dean a tündérrel viaskodik, Sam nagy felfedezést tesz, manók és koboldok dolgoznak az órásműhelyben. "Kihallgatják" a műhely tulajdonosát, aki bevallja, hogy mindez ő miatta van.  Sam felgöngyölíti az ügyet, amíg Dean a börtönben csücsül, és miért? Mert megtámadott egy férfit, akiről azt hitte természetfeletti lény.

 

Éerékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr292474165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása