Supernatural 6. évad 8. rész - All dog go to Heaven
2010. november 25. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 8. rész - All dog go to Heaven

Kicsit megkésve ugyan, de itt van a 8. rész beszámolója. Az epizód nem indul éppen szokványosan, Crowley megbízza a Deant és Samet, hogy göngyölítsenek fel egy ügyet, és hozzanak neki egy élő Alfát. Dean felháborodik, hogy ő nem dolgozik egy szörnyetegnek, amikor Crowley rávilágít, hogy ő az egyetlen, aki visszaadhatja Sam lelkét, vagy visszaküldheti a Pokolba, kötélnek áll. Nem tehet mást.


A Winchester testvérek arra következtetnek, hogy egyetlen vérfarkassal van dolguk, de hamar rájönnek, hogy tévednek. Egy számomra új lénnyel van dolguk, animorffal, aki belebújik az állatok bőrébe. Jelen esetben az animorf egy németjuhász bőrében, egy családdal él. Sam és Dean hamar elkapják a négylábút, aki eddig a család ellenségein állt bosszút.
Hamar kiderül, hogy ez sokkal nagyobb dolog annál, mint egyetlen animorf  "hatástalanítása". Az elfogott „kutya” elárulja, hogy ő egy alvó ügynök, és nincs egyedül. Az Alfa hozta lére őket azzal a céllal, hogy egy jelre egyszerre átváltoztassanak egész családokat, és ezzel erejüket sokszorosára növeljék. Ezt meg kell akadályozniuk. Meg kell ölniük az Alfát. Sam és Dean nem harcolnak egyedül, és van egy szerelmi szál is a storyban, de nem árulok el több részletet, inkább nézd meg.
 
Az ügy lezárultával Sam beismeri Deannek, hogy lélek híján ő tényleg nem Sam, és tett olyan dolgokat amikre az igazi Sam egy cseppet sem lenne büszke. De őt nem érdekli semmi és senki. És a senkit mindenkire érti…
 
 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr472473012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása