Doktor House (House) 7x03 Unwritten
2010. október 31. írta: redbandita

Doktor House (House) 7x03 Unwritten

Az előző rész megírásakor bevallottam nektek, hogy "kicsit" House függő vagyok. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy ez a rész egy kicsit lapos lett. Nem igazán történik semmi, és túl sok poén sem hangzik el. Kicsit most csalódott vagyok.

Az eset egy írónő. Aki nem mellesleg, House egyik kedvenc (tini)könyvsorozatának szerzője. Így természetes, hogy mindent megpróbál a csapat a nő megmentése érdekében. A dolog érdekessége, hogy saját magától kell megmenteniük. Az írónő mindenáron öngyilkos akar lenni. Már otthon megpróbálja, de rohama lesz, így nem sikerül. Aztán a kórházban is elhallgat dolgokat, hazudik is. Mindezt azért, hogy ne tudják diagnosztizálni, meggyógyítani. A helyzet addig fajul, hogy a nőnek lángra kap a lába, majd lebénul...

House és Cuddy kapcsolata bimbódzik, mondhatnánk, hogy a mézesheteket töltik. De persze nem is House lenne, ha nem keresne újabb és újabb problémákat. Most éppen azon dilemmázik, hogy nincs közös bennük. Úgy érzi egyedül a szex köti össze őket. Duplarandira mennek Wilsonékkal, egy gokart pályára. Ez sem úgy sül el, ahogyan House várja, de ennek köszönhetően tudja diagnosztizálni az írónőt.

Hiába tudják, hogy mi a baj, a nő nem hajlandó az operációra. House arra is rájön, hogy miért nem. Ebben nagy segítségére van az író legújabb könyvének kézirata. De ezt persze sajátos módszerekkel tudja magához venni és elolvasni. Talán ezzel kapcsolatban hangzik el néhány poén az epizódban, de nem sok.

13-as továbbra sem kerül elő, így Cuddy és a csapat is kéri House-t, hogy vegyen fel ideiglenesen valakit a helyére. Én a magam részéről még bízom 13-as visszatérésében, és kíváncsi vagyok a House-Cuddy páros további kalandjaira is, így biztos megnézem a következő részt is!


A következő részben:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr242411563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása