Supernatural 6. évad 5. rész - Live free or twihard
2010. október 24. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 5. rész - Live free or twihard

Miközben ezt a részt néztem egyetlen kérdés kavargott a fejemben: „Sam, mi a fene van veled?!” . Mert abban biztos vagyok (főleg, hogy ezt az epizódot láttam), hogy amióta visszatért a pokolból, és itt van vele Campbell nagypapa, nagyon nem stimmel valami… Különben nem hagyta volna, hogy ez történjen Deannel.

 
 
 
A lényeg a következő. Sam és Dean egy vámpíros eset felgöngyölítésén dolgoznak, egy vérszívókkal teli klubban. Szétválnak. Sam elintéz egyet, Dean viszont bajba kerül. Sam időben odaér, egy darabig mégis tétlenül áll.
 
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Sam nem bánja a történteket, Samuelt hívja segítségül. Sam nagyon meglepődik, amikor nagyapjuk valóban segíteni akar. Van egy ősi Campbell recept, mely visszafordítja a vámpírrá alakulást, ami egészen addig hatásos, amíg a friss vámpír nem táplálkozik. Az ellenszer csak akkor működik, ha megszerzi annak a vámpírnak a vérét, aki átváltoztatta. Így Dean beépül a fészekbe.
 
Valami nagyon nincs rendben Sammel. Dean megjárta a poklot, ezt most nem a szó szoros értelmében értem. De akkor is borzalmakon ment keresztül. De Sam mégsem Deannel foglalkozik, csak ez érdekli mit látott a fészekben.  És hogy ezek után mi a legrosszabb?? Az ellenszer hatására Deanben újra lejátszódnak az események, és már emlékszik. Tudja, hogy Sam csak állt ott.

 


Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr752394847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása