Új sorozatok a 41. héten!
2010. október 03. írta: dórica

Új sorozatok a 41. héten!

Az igazi kikapcsolódás a héten sem marad el. „Dübörögnek” a tv-ben az újabb sorozatok!!!

  • Házaspárbaj (M2)
  • Tűzoltók (Hálózat)
  • Esküdt ellenségek 9. évad (Universal Chanel)
  • Justified- A törvény embere (AXN)
  • Divatkreátor (TV2)
  • Gyilkos elmék 5. évad (AXN)
  • Eureka (Viasat 6)
  • Futótűz 4. évad (AXN)
  • Kath és Kim (TV2)
  • Duval és Moretti (TV2)
  • Az ügynökség (TV2)
  • Cleaner- A független (TV2)
  • Újra: Született feleségek (Story TV), Elit egység (TV2), CSI: Miami helyszínelők 4. évad (COOL), Sliders (TV2), Elit gimi (M2), Clipperton, a rejtelmes sziget (Duna TV), Amynek ítélve 2. évad (Universal Chanel)



Házaspárbaj (M2):

Az olasz filmsorozat egyik főszereplője Francesca de Luca, aki férjével egy híres ügyvédi irodát vezet Róma szívében. Van két gyerekük. Francesca úgy érzi, ettől jobb élete nem is lehetne. Egy napon azonban találkozik egy régi ismerősével, akinek a felbukkanása lavinaszerű eseményeket indít el és két nap leforgása alatt, hirtelen minden megváltozik….

Tűzoltók (Hálózat):

Kedden indul a Tűzoltók című sorozat a Hálózaton. Lesz benne valóságos krimi, döbbenet, hősiesség és önfeláldozás. Aki találkozni akar az igazi valósággal, az ne hagyja ki ezt a sorozatot.

Esküdt ellenségek 9. évad (Universal Chanel):

Az Esküdt ellenségek immár kilencedik évadát kezdik el vetíteni az Uversal Chanelen keddtől.  Újabb gyilkosságok, megoldásra váró ügyek. Vajon mit tartogat a kilencedik évad?

 Justified- A törvény embere (AXN):

A színes amerikai filmsorozat szerdától látható az AXN-en. A Justfield főszereplője, Raylan Givens, a törvény embere, aki rendőrbíró és ízig-vérig hős. Western csizmában és az övén pisztolytáskával jár. De fegyverét csak akkor használja, ha valóban szükség van rá. Akkor viszont embert öl vele.

Divatkreátor (TV2):

A casting után eljött az igazi divatkreátorok napja! Újabb tehetségkutató műsort indít a TV2. A show szorosan összefügg a Megasztár 5-tel, ugyanis a szigorú szabályok szerint a casting során kiválasztott amatőr, vagy már befutott, de még nem profi divattervezők a Megasztár 5 versenyzői számára álmodnak meg fellépőruhát.

 

Gyilkos elmék 5. évad (AXN):

A gyilkos elmék az FBI egyik különleges részlegéről szól. Ennek a csoportnak az a feladata, hogy kiszűrjék és megállítsák azokat a gyilkos elméket, akik újra készülnek lecsapni. Hogy az ötödik évad milyen izgalmakat tartogat, azt csütörtöktől megtekinthetik az AXN műsorán.

Eureka (Viasat 6):

Az Eureka egy titkos városról szól, ami a legnagyobb elméknek ad otthont. A város soha nem került fele egy térképre sem, még a létezését se hozták nyilvánosságra. Kik élnek ott és egyáltalán mi zajlik a rejtegetett városban?

 

Futótűz 4. évad (AXN):

Péntektől indul a Futótűz negyedik évada. A sorozat főszereplője Kris Furillo, aki nevelőintézetben töltötte gyerekkora egy részét és egyetlen társa, egy mellőzötté vált versenyló volt, Futótűz. Kris és Futótűz egymás nélkülözhetetlen társai lesznek…..Közben azonban új szabályok és óriási tét elé kell nézniük. Vajon mik ezek?

Kath és Kim (TV2):

Hogy miről szól a story? Van egy idegesítően ostoba anya és annak egy még idegesítőbben ostoba lánya, aki faképnél hagyja a férjét és hazaköltözik. Azonban arra nem gondol, hogy anyunak is akad valaki…..

 

Duval és Moretti (TV2):

A Duval és Moretti egy francia krimivígjáték, ami szombattól látható a TV2.-n. A két főszereplő Alexandra Brasseur és Emmanuel Patron.

Az ügynökség (TV2):

Szombattól új sorozat a TV2-n!Az ügynökség!!

Cleaner- A független (TV2):

A sorozat William Banks életét követi nyomon, aki miután leszokott a kábítószerről, úgy döntött, hogy életét annak szenteli, hogy segítsen másokon, akik hasonló szenvedéllyel bírnak. Miközben azonban másoknak segít, megfeledkezik azokról, akiket szeret….


Újra:

Született feleségek (Story TV):
Milyen izgalmakat tartogatnak a Lila akác köz lakói? Rejtélyek, szerelem, romantika, és halál….Újra a televízióban!

Elit egység (TV2): A sorozat egy torontói elit rendőri egység legizgalmasabb ügyeit kíséri nyomon. Amikor mások már csődöt mondanak, ők segítenek!

CSI: Miami helyszínelők 4. évad (COOL): Egy csapat törvényszéki tudós munkája újra a Coolon!

Clipperton, a rejtelmes sziget (Duna TV): A sorozat egy expedíciót mutat be, ami azt vizsgálja, vajon hogyan vert a Clippertonon gyökeret az élet, és az élőlények miként képesek fennmaradni ebben a különleges környezetben.

Amynek ítélve 2. évad (Universal Chanel): Az Amynek ítélve című sorozat igaz történeten alapul. Főszereplője Gray, aki sikeres ügyvéd. Konfliktusok, munka és magánélet. Váratlan fordulatok és izgalmak. Ezt tartogatja a film!

Sliders (TV2): Párhuzamos dimenziók, és egy különleges világ. A Sliders újra a TV2-n!

Elit gimi (M2): Antonio Cicerino tanár úrat áthelyezik egy vidéki kisváros szakközépiskolájából egy rómában működő elit gimnáziumba. Lánya Elena is vele költözik, aki azonban már nem olyan lelkes, mint édesapja…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr802334531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása