Glee - Sztárok leszünk! 1x02
2010. szeptember 19. írta: redbandita

Glee - Sztárok leszünk! 1x02

Szerelem

(Show Mance)

Az első részben megismertük a sorozat szereplőit. Nagyjából összeállt a csapat is. De most itt az első fellépés. Ami nem igazán úgy sül el, ahogy kellene, mondjuk, hogy botrányba fullad. És a téglák kerülnek a bandába. Vajon ebből mi lesz?
 

Will Schuster (Matthew Morrison) a csapat főnöke megmutatja a dalt a csapatnak, amivel ők is felléptek egyszer. Csakhogy azóta nagyon sok év eltelt. A mostani diákok már nem azokat a zenéket hallgatják, amiket akkor. Rachel-nek (Lea Mitchell) az az ötlete támad, hogy egy másik dallal és egy elég túlfűtött koreográfiával kellene színpadra lépni. A tagok belemennek, de Will-t nem avatják be.


Az előadás nagy sikert arat a diákok körében, de a szülök és a tanárok reakciója igencsak heves. Az igazgató behívatja Will-t. De nem rúgják ki, csak kapnak egy listát arról, hogy miket adhatnak elő, ezentúl. A listát egy pap állítja össze. Szóval gondolhatjátok, hogy nem arat osztatlan sikert a csapat tagjai között.

A szerelmi szálak is bonyolódnak. Rachel is Finn (Cory Monteith) összegabalyodnak. Emma is randizni kezd (Jayma Mays). Will felesége is titkol valamit.
 
A kórus pedig három új taggal bővül. De ők a „sötét oldalon” állnak, azért épülnek be, hogy szétverjék a kórust...


Ha tetszett az első rész ez is fog, mert még izgalmasabb!

Az epizódban elhangzó dalok:
  • Le Freak
  • Gold Digger
  • All by myself
  • Push it
  • I say a little prayer
  • Take a bow

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr732308149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása