Alexander Skarsgård ágyékkötőben
2016. március 26. írta: redbandita

Alexander Skarsgård ágyékkötőben

– Svédek közt magas vagyok. Hollywoodban óriás – mondta nemrég egy újságírónak, pedig nem felvágós. Alexander Skarsgård valóban hat centi híján két méteres, és most már elképesztően izmos is. A Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, hazai bemutató: július 7.) kedvéért ugyanis meghökkentően kigyúrta magát: kénytelen volt rá, hiszen a film nagy részében egy szál ágyékkötőben játszik.

A színész megküzdött az alakjáért. A forgatás kezdete előtt négy hónapon át heti hét nap hajnali 4:30-kor kelt, és szinte az egész napot edzéssel töltötte.

– Nem találkoztam sem a családtagjaimmal, sem a barátaimmal – számolt be a szigorú edzésprogramról a színész, aki súlyemeléssel és kizárólag csirkét tartalmazó étrenddel érte el a szemkápráztató eredményt. –

Közben lehet, hogy nem ezt mondtam volna, de utólag már úgy látom: bármilyen kemény volt, megérte. Nemcsak azért érte meg, mert valószínűleg nem volt még ilyen kigyúrt Tarzan a filmtörténetben, hanem azért is, mert elriasztotta a versenytársakat. David Yates rendező korábban azt tervezte, hogy a sokszoros olimpiai- és világbajnok úszó, Michael Phelps kapja Tarzan szerepét.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr388525006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása