Rebel Wilson nem fogyózik
2015. december 04. írta: redbandita

Rebel Wilson nem fogyózik

Ki hitte volna, hogy Kristen Wiig dilis szobatársnője a 2011-es Koszorúslányok-ból öt év alatt hollywoodi őslakos lesz, és egy nagy költségvetésű, vad női vígjáték főszereplője?! Rebel Wilson bebizonyítja, hogy lehet rá számítani: a Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single, hazai bemutató: 2016. február) egyik legfőbb erőssége az ő elsöprő pofátlansága: ahogy kitanítja frissen szakított, csinos barátnőjét a szingliség apró titkaira, azt tanítani kellene. A színésznő a Cosmpolitan angliai kiadásának januári címlaplánya – pedig nem pont olyan alkatú, mint a címlaplányok általában.

gallery-1448652402-january-cover-with-price.jpg

– Jó dolog másnak lenni, mint a többiek – nyilatkozta erről a színésznő. – Amikor először besétáltam az ügynökömhöz, megrémült. Azután azt mondta: „hát, ilyen lány még tényleg nincs nálunk.” – és még aznap szerződtetett.

Bár nemrégiben nyilvánosan összecsapott a Kardashian-családdal, azt mondja, nem akar a szépekkel versengeni, és örül, hogy olyan, amilyen. Aki megnézi a Hogyan legyünk szinglik?-et biztos egyetért vele: és felhagy a felesleges fogyókúrázással.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr328143444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása