Agymenők - The Big Bang Theory S08E01 - S08E02
2014. szeptember 26. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S08E01 - S08E02

Az ősz talán egyetlen jó oldala, hogy beindulnak a nyár elején befejeződött sorozatok. Így egyik nagy kedvencem, az Agymenők nyolcadik évadának szezonpremierjére is sor került. Szerencsére semmit sem veszítette a humorából, így tovább reménykedhetünk, hogy nem jut az Így jártam anyátokkal sorsára. Nektek hogy tetszett?

bagn.jpg

S08E01 The Locomotion Interruption

Ott lett vége az előző évadnak, hogy Penny és Leonard a pályaudvaron hagyják Sheldont, aki úgy dönt utazgatással tölti az idejét. A fiút ugyanis megviseli az életében bekövetkezett sok változás, mint Penny és Leonard kapcsolatának új szakasza, vagy az, hogy a kutatásaiban még nem talált rá a megfelelő irányra. 

Leonard telefonja megcsörren és oly sok nap után végre Sheldon jelentkezik, habár egy rendőrkapitányságról, ahova csinos kis fecskéjében került. Hogy hogyan meg miért azt nézzétek meg, érdemes! Leonard magával viszi Amyt a mentőakcióra, aki (azt hiszem jogosan) eléggé meg van sértődve a párjára. Lévén, hogy az búcsú nélkül távozott, semmilyen életjelet sem adott, ráadásul most sem őt hívta fel. Sheldon a maga módján, tőle nem túl szokatlan módon üdvözli kedvesét.

ustv-the-big-bang-theory-s08e1-02.jpg

Penny (aki időközben rövidre vágatta a haját) eközben egy állásinterjúra készül, amit Bernadette intézett neki. Finoman szólva sem megy túl jól a dolog, de végül váratlan dolog történik...

bigbang-8-1-2-4.jpg

Howard egyre nehezebben viseli anyja és annak új ápolója, Stuart egyre szorosabb kapcsolatát, akik még mindig együtt laknak. Sőt... Raj pedig újdonsült barátnőjéről áradozik.

S08E02 The Junior Professor Solution

Az egyetem személyzetis hölgye azt ajánlja fel Sheldonnak, hogy tovább dolgozhat új kutatásán, ha vállalja, hogy tanítani fog doktoranduszokat. Kis győzködés után ezt el is vállalja, csakhogy nem túl nagy az érdeklődés iránta. Sőt... Végül egyik barátja (talán kicsit szánalomból) hajlandó felvenni az óráját, de Sheldon nem biztos benne, hogy a srác alkalmas diáknak. Kettőjük versengése az epizód legviccesebb perceit okozza!

ustv-the-big-bang-theory-s08e2-02.jpg

Eközben a lányoknál áll a bál, ugyanis Penny és Bernie nem hajlandóak beszélni egymással. Utóbbi sokat vár Pennytől, annak új munkájától, ha már ő szerezte neki. Amy elég sajátosan reagál a helyzetre, de nagyon mókás. 

ustv-the-big-bang-theory-s08e2-03.jpg

A következő rész bemutatója: szeptember 29

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr166735947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása