Kémek akkor és most: a Soltész-frizurától Archerig
2014. február 21. írta: redbandita

Kémek akkor és most: a Soltész-frizurától Archerig

Lada Niva kontra Plymouth GTX, Soltész Rezső frizura kontra hideg tekintet. Így fejlődtek a kémek – egészen Archerig avagy kémevolúció.

kem.jpg

Archer esete bizonyítja: a kémeket úgy nemesíti az idő, mint a jó bort. Napjaink legtitkosabb ügynöke minden porcikájában különbözik elődjeitől. A spionkodás hőskorszaka, a hidegháború bundesliga frizurás, naftalinszagú titokszolgái felett eljárt az idő. Ma Archer minden kém alfahímje, aki az ő helyére pályázik, az jobban teszi, ha fejleszti néhány alapkészségét. Hogy mi a jó kém ismérve? Mindenekelőtt tudjon inni. Archer még egyetlen bevetést sem teljesített józanul! Fontos tulajdonság, hogy tűzharc, vagy túszdráma közben is képes legyen az erekcióra. Archernek kizárólag a nőkön és az autókon jár az esze. De főleg a nőkön. Emellett legyen rendezett a kapcsolata az édesanyjával. Archer minden pillanatban a mamára gondol - és képes lenne egy szempillantás alatt egy jégcsákánnyal lerendezni.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen ma a világ legtitkosabb ügynöke, az a saját szemével is meggyőződhet róla. Az Archer 4. évada február 27-én, 23:00-kor indul a Comedy Central műsorán!

Forrás: Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr395825229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása