Vakációzz a Disney Csatornával!
2013. június 13. írta: redbandita

Vakációzz a Disney Csatornával!

Már csak pár napot kell várni az iskola végéig és végre kitör a várva várt vakáció. A Disney Csatorna június 17-től minden nap olyan sorozatok maratonjaival vár, mint a Sok Sikert Charlie!, Indul a Risza! és a Zsenipalánták. Ráadásul napról napra igazi nyári filmekkel is készül, hogy még szebbé tegye a nyári szünidőt. Ne hagyd ki Június 15-én 9:30-tól a Rejtélyek Városkája premier epizódját se, hiszen Mabel és Dipper ismét izgalmas kalandokba bonyolódik.

Rejtelyek_Varoskaja_02.jpg

A Rejtélyek városkája vadonatúj epizódja ismét hátborzongató kalandokkal vár, hiszen beköszönt a Summerween, ami nem más, mint a Halloween nyári változata, így most sem maradhatnak el az olyan kellékek, mint a görögdinnye lámpás vagy a „cukrot vagy csínyt!” móka. Mabel és Dipper nagyon izgatottan várják már az édesség gyűjtést, azonban amikor Wendy gúnyosan megjegyzi, hogy ez elég gyerekes program, megváltoznak Dipper tervei. Így az éjszaka során ismét nagy bajba kerül, és az élete forog kockán, hiszen egy veszélyes szörnybe botlik, akinek vagy biztosítja a cukoradagját vagy őt falja fel.

Ha kíváncsi vagy, hogy az ikerpár, hogyan keveredik ki ebből a kalamajkából is, akkor csatlakozz hozzánk június 15-én,szombaton, 9:30-tól és tarts velünk egész nyáron, hiszen ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy újranézd kedvenc sorozataidat!

Forrás: Merlin Communications Magyarország Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr885361595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása