Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X02 - Bizonytalansági tényezők - She's Gone
2013. február 07. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X02 - Bizonytalansági tényezők - She's Gone

Ez a rész most teljesen összefüggött az előzővel, szóval előbb azt nézzétek meg vagy elevenítsétek fel, hogy minden részlet érthető legyen. Elöljáróban írnám le, hogy sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd Meredith pártján állok, vagy akár megsajnálom őt, de most ez történt. Derek pedig egyre unszimpibb. Ti hogy vagytok az álompárossal? Természetesen a többiek élete is zajlik rendesen, az esetek nagy része pedig még a beszakadt útszakaszról érkezett.

greys-anatomy-5_510.jpg

Dr. Bailey (Chandra Wilson) úgy érzi betelt a pohár és ideje megleckéztetni az ötödéveseket, mert amióta April (Sarah Drew) a vezető rezidens minden a feje tetejére állt, és senki sem hallgat már senkire, ami miatt a múltkor Miranda majdnem rossz beteget operált meg. Ha ennyire nagy kavar van, akkor csapatépítésre van szükség. Ez nem iszogatásból, meg sütögetésből áll, mint máshol, hanem egy csapatként kell megoperálniuk egy beteget, méghozzá segítség (már úgy értem tapasztalt segítség) nélkül. Bailey azt a nőt választja alanynak, aki a balesetkor a kocsi alá szorult és a saját férje, na meg Owen (Kevin McKidd) vágták le a lábát. A csapatépítés lényege, hogy ki viszi a prímet, ergó ki a legdominánsabb a műtét alatt. Szinte mindenki Christinára (Sandra Oh) tippel, ám egy kis gikszer történik és majdnem kinyírja Alexet (Justin Chambers). De ki lesz így a vezér????

Eközben Derek (Patrick Demsey) éppen a műtőben van, hogy megmentsen egy kissrácot, aki szintén a balesetkor sérült meg. A műtét közben azonban hívást kap a gyámügyis nőtől, mely szerint Meredith (Ellen Pompeo) eltűnt és Zolát is elvitte magával. Derek kétségbe esve keresi a lányt, és persze emiatt egykori(?) szerelmét is, ám sehol se találja.

Teddy (Kim Raver) férjét, Henryt (Scott Foley) megint operálja a Főnök (James Pickens Jr), ráadásul a műtétet előbbre hozatja és segédként Baileyt veszi maga mellé. Teddynek ez nagyon gyanús és aggódik, hogy Henry talán rosszabb állapotban van, mint gondolná. De nem erről van szó... Azt én is sejtettem, hogy a Főnök sumákol valamiben és ez elég sokaknak feltűnik. Én azt hittem nyugdíjba megy, hogy a feleségét ápolhassa, Bailey azt hiszi megint iszik, de mindketten tévedtünk... Dr. Webber elképesztő dolgot csinál...

Mer megkerül, de elég levágós, hogy megakart szökni a kislánnyal, pedig Christina és Karev is próbál falazni neki. Kevés sikerrel...

Christina sort kerít az abortuszra, de arra nem számít, hogy nem kell egyedül végigcsinálnia...

Nagyon megható és felkavaró rész, amelynek a végén együttéreztem az általam kevésbé kedvelt Meredith-el és rettentő módon felháborít mcCsábító viselkedése, lassan kiábrándulok, Dr. Shepherd!!!

A következő részben történik:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr595066221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása