Anne Hathaway-t utálja a vőlegénye
2012. június 29. írta: redbandita

Anne Hathaway-t utálja a vőlegénye

Vérbeli színésznőhöz illően drasztikus változáson ment át Anne Hathaway A nyomorultak című musical filmváltozata miatt. Rövidre vágatta a haját és vagy tíz kilót fogyott extrém diétával, pedig korában is vékony volt. Anne vőlegénye, Adam Shulman ki is borult emiatt: utálja, hogy párja úgy néz ki, mint egy kissrác, és mellé még hisztis is. – Gyönyörű címlaplányba szeretett bele, erre pont az esküvő előtt kapott egy kamaszgyereket, akit anyukája nyárra megnyíratott, hogy ne ragadjon bele a bogáncs a hajába – meséli a vőlegény egyik barátja. – Ráadásul az utóbbi időben elkezdtek veszekedni, mert Anne az állandó koplalás miatt hisztis lett, mindenbe beleköt. Csak nehogy az legyen a vége, hogy Anne magánélete tönkremegy a karrierje miatt...
A színésznő Fantine-t, a tragikus sorsú prostituáltat alakítja A nyomorultakban (hazai premier 2012 december) Hugh Jackman, Russell Crowe és Amanda Seyfried oldalán.

Anne Hathaway-2012_01.jpg

Forrás: UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr934619897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása