Halálfutam 2 - Death Race 2 [2010]
2011. december 18. írta: redbandita

Halálfutam 2 - Death Race 2 [2010]

Kicsit furcsa erről a filmről a kedvencek között említést tenni, mert igazából annyira nem tetszett. Azt gondoltam olyan lesz, mint a 2008-as Halálfutam, de nem is hasonlít rá. Nem szerepel benne Jason Statham és nem is tűzték a mozik műsorra, csak DVD-n jelent meg. A történet főszereplője ezúttal Frankenstein.

Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott

death_race2_p.jpg

Ez egy ún. előzményfilm, ami azt meséli el, hogyan lett a híres Frankenstein az, aki. Mondjuk emiatt elég fura is lenne, ha Jason Statham szerepelne benne. Mert hogy nézne az ki, hogy az eredeti és a hasonmás Franket is ő játszaná. Nem?

Az az egy biztos, hogy ebben a részben is van izgalom, vér, és persze élet-halál harc. A főszereplőt Carl Lucas, vagy ahogy filmen legtöbbször nevezik Luke-ot ezúttal Luke Goss alakítja. Gosst már korábban is számos akciófilmben láthattuk, de most maga mellé vette még a Mission Impossible filmek oszlopos tagját, Ving Rhamest is. De szerepet kapott a filmben Danny Treyo vagy Sean Bean is.

476675.jpg

Amiben viszont jobb ez a film az a háttér megmutatása. Az ami lejátszódik a színfalak mögött, részben a csapatok körül, részben a versenyzők fejében. Hiszen óriási a tét öt verseny után szabadon távozhatnak a börtönből, de persze a másik alternatíva a halál. Hiszen nagyon könnyen előfordulhat, hogy a versenyző életét veszti a pályán. Ahogy, mint tudjuk az első részből történik Frankensteinnel is.

image-9D2A_4D21DABE.jpg

Azoknak ajánlom, akik szeretik a verseny izgalmát egy kicsit más szemszögből megnézni. Azoknak is, akik kedvelik az izgalmas és rendkívül akciódús filmeket. Azoknak viszont nem, akik az első rész folytatását várják ettől az alkotástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr743474366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása