Supernatural 7. évad 5. rész - Shut Up, Dr. Phil
2011. október 23. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 5. rész - Shut Up, Dr. Phil

Sikeres emberek abszolút lehetetlen körülmények között halnak meg. Ennek oka pedig nem más, mint a féltékenység, a bosszú, egy válságban lévő házasság. Don Stark egyszer félrelépett, neje Maggie rajtakapta és most bosszút áll.

 
 
A nem mindennapi halálesetekből, és a helyszíneken talált érmékből Sam és Dean arra következtetnek, hogy Maggie boszorkány. Nem tévednek, csupán egy valamire nem számítanak, hogy Maggie férje, Don is boszorkány. Ahhoz, hogy a következő áldozat megmeneküljön, nincs más választásuk, ki kell békíteniük a házaspárt.
  
Persze a Leviatánok sem tétlenkednek, még mindig azon vannak, hogy eltávolítsák a Winchester fiúkat az útból. Az egyiküknek majdnem sikerül, de csak majdnem. Don a segítségért cserébe megmenti az életüket.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr683324421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása