X-Faktor 2011. 10. 22. - A legnehezebb döntés
2011. október 22. írta: redbandita

X-Faktor 2011. 10. 22. - A legnehezebb döntés

Az élet írja az X-Faktor forgatókönyvét, így fordulhat elő, hogy egy mentornak három énekese marad utoljára, majd az egyikőjük tovább jut és el kell dönteni melyik favoritodat küldd haza. Én azt gondolom, hogy minden jó érzésű ember belátja, hogy ez egy felfoghatatlan döntési helyzet... Ilyen helyzetben nem lehet vagy nagyon nehéz racionális döntést hozni, átgondolni a dolgokat...

@RTL Klub

Na de ne szaladjunk ennyire előre. A ma este témája a Suttogások és sikolyok voltak, azaz szerelmes dalokat kellett énekelni.

Elsőként Muri Enikő, Lara Fabian I Will Love Again című dalával lépett a színpadra. Nyilván egy ilyen cikk megírásánál illene pártatlannak lenni, én mégis egyetértek azokkal a mentorokkal, akik szerint Enikő nagyon jól énekel, de nulla érzelemmel.

Majd jött az Apollo 23 a Blue All Rise nótájával. Nagyon jól sikerült az előadás és végre a táncot is bevetették a fiúk. Nagyon jó döntés volt a mentoroktól, hogy összerakták őket.

Utánuk a biztonságiőrből (előző adásban Geszti Péter által antikarakternek nevezett) macsóvá váló Tarány Tamás érkezett. Aki egy magyar dalt adott elő, méghozzá Presser Gábor a Csúnya fiúknak is van szívük-et.

Már megszoktuk, hogy három produkció után hosszú reklámblokk következik. Most is így volt ez, aztán jött Lil C. Aki most megpróbált kevésbé táncos lenni és inkább az énekre koncentrálni. Bruno Mars Grenade című dalával készült az estre, ami nekem egy nagy kedvencem, ez a produkció annyira mégsem tetszett. Az biztos, hogy Lil C színpadra termett, de nem tudom, hogy az X Faktor színpadára-e...

A táncos-énekes fiú után jött a Rocktenors, akik a múlt héten párbajoztak, leginkább Geszti Péter hibájából, szerintem. Elismerésre méltó azonban, hogy ezt Geszti is belátta. Most egy 300 éves dallal az Adagioval jöttek.

Malek Miklós megint odaszúrt Gesztinek:ˇmiért gondoltad, hogy egy 300 éves dal aktuális?"

Utánuk jött az én személyes (egyik) kedvencem a 16 éves Kováts Vera. Aki szokásához híven mosollyal, vidámsággal, örömmel töltötte el a mentorok és persze a közönség és a nézők szívét. Vera Sarah Barellies Love Song című dalát énekelte.

Geszti Péter Verának: "egy ilyen kislány, ilyen későn miért nincs még ágyban? De szerencse, hogy még nincs ágyban :)"

Malek Miki Verának: "olyan cuki vagy, meg kell téged zabálni"

Megint reklámblokk, majd Baricz Gergő következett a Love is All Around-dal. Ez leginkább szerintem az Igazából szerelem című filmből ismerős sokunknak. Szerintem Gergő hétről-hétre ügyesebb, a mentorokat azonban megosztotta.

Érdekesség, hogy Gergő után Bagosi Alexa is egy Igazából szerelem című filmből ismert dallal jött, a Girls Aloud Jump-jával. A sors iróniája, hogy Alexa még a múlt héten bokáját törte, így nemhogy ugrálni, de mozogni is nehezen tud. Le a kalappal előtte!

Geszti Péter Verának: "Feró eltörte a lábad mint marketinges"

Demes Tamás, mint Keresztes Ildikó egyik mentoráltja egy Cserháti dallal jött. Na most itt nehéz helyzetben vagyok, mert egyrészt nagyon szeretem Tamás hangját, másrészt azt gondolom, hogy egy Cserháti dalt vállalni mindig nagy kockázat, mert akarva-akaratlan az emberek összehasonlítják az eredetivel, és ez nem biztos, hogy szerencsés. 

A reklámblokk után az Ikrek mutathatták meg, hogy felszabadultak, az előző héthez képest. Fergie Big Girls don't cry dalával érkeztek. Én azt gondolom, hogy tényleg fejlődtek, és már lazábbnak tűntek, mégis azt gondolom, hogy ebben a szoros és rendkívül erős mezőnyben, ez kevés lesz...

A műsort vagy a mezőnyt Kocsis Tibi zárta, aki bepöccent (hogy őt idézzem). Malek Miklós az elmúlt héten teljes mértékben feltüzelte a versenyzőt, melynek következtében a srác az eddigi legjobb produkcióját énekelte el. A múlt héten kiesett Gyurcsík Tibi a közönség soraiban Kocsis Tibi pólót viselt, ezzel kifejezve, hogy ő kinek szurkol.

Az est sztárfellépője Tóth Gabi volt, akit én nem igazán kedvelek, mégis azt kell, hogy mondjam lélegzetelállító produkciót adott elő, a táncosok pedig iszonyú jók voltak. Egyébként mit szóltatok Gabi ruhájához?

@RTL Klub

A produkció: (felhívnám a figyelmet a fehér ruhában lévő táncoslányra!!!)

A közös produkció megint nagyon jól sikerült, és egyértelműen tükrözi a műsor színvonalát:

Az van, hogy ez még csak a második adás, mégis már most nagyon nehéz megmondani, hogy ki a leggyengébb. Valakinek mégis haza kell mennie, bár a legjobb az lenne, ha Ördög Nórát lehetne elküldeni, mert hétről hétre viccesebbnek hiszi magát, márpedig leginkább külső szemlélő, ha humorról van szó.

A két utolsó Lil C és Demes Tamás voltak, ez nagyon furcsa helyzet, mert mindketten Keresztes Ildikó fiai. Hááát azt gondolom, hogy most nem sokan lettünk volna Ildi helyében. Találóan fogalmazott, "hogyan dönthetné el egy anya, hogy melyik fiát válassza???". Én egyébként azt gondolom, hogy nem ez a két srác kellett volna, hogy ott álljon. 

Először Demes Tamás adta elő párbaj dalát. Azt hiszem a fiú tényleg mindent beleadott, nekem az első libabőrös pillanatot okozta a második X Faktor szériában. Szívesen hallgatnám Tamást bármikor, bármeddig.

Végül Lil C is elénekelte a párbajdalt. Rajta is látszott, hogy nagyon szeretne továbbjutni, Ildikó ekkor már teljesen kész volt. Megjegyzem jogosan.

Elsőként Nagy Feró szavazott, szerinte Tamásnak kellene hazamennie, majd Malek Miki is csatlakozott. Geszti Péter LIl C-t küldte volna haza, ezzel (ha ez lehetséges) még nehezebb helyzetbe hozta Ildikót, aki végül könnyeit potyogtatva Tamást küldte haza.

SZÉP VOLT TAMÁS! SZÉP VOLT TAMÁS :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr153322962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.07.25. 00:41:48

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása